Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Omstreden Britse prins Andrew duikt onder in Spanje (en reageert op misdaden van Epstein)

RoyaltyDe Britse prins Andrew (59) is geschokt door de misdaden van de Amerikaanse zakenman Jeffrey Epstein. Dat laat een woordvoerder van de tweede zoon van koningin Elizabeth weten, die door diverse media zélf wordt beschuldigd van seksueel wangedrag in het huis van Epstein. Andrews daden zouden zijn woorden evenwel tegenspreken: omdat de prins in het oog van de storm staat is hij volgens de Britse media immers gevlucht naar Spanje.

21 reacties

 • Leonarda Van Opbroecke

  2 jaar geleden
  En als die 2 nu eens gewoon op vakantie zijn en de Media zelf dit verhaal breit om sensatie nieuws te kunnen verkopen? Kan ook, he. Precies of de Britse pers zou niet naar Malaga gaan? Hihi
 • René Neeskens

  2 jaar geleden
  Ik geloof die man absoluut niet, over een paar weken is de mediastorm gaan liggen, en komt meneer doodleuk terug naar huis. De champagne staat koud, het eten warm en het strafblad leeg. Op naar het volgende schandaal.
 • Nikolaas Bouman

  2 jaar geleden
  Deze mensen leven in een andere wereld dan wij. Een wereld waarin misbruik gewoon kan. Als je het ziet, dan sluit je je ogen of je doet mee!
 • Marcel Desmet

  2 jaar geleden
  ja man, al een hand op een borst leggen ook al een misdaad is gaan we wereldwijd massa's gevangenissen moeten bijzetten denk ik
 • Hans Engelen

  2 jaar geleden
  Het wordt warm onder zijn royal gat!
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?