Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Omstreden Britse prins Andrew duikt onder in Spanje (en reageert op misdaden van Epstein)

RoyaltyDe Britse prins Andrew (59) is geschokt door de misdaden van de Amerikaanse zakenman Jeffrey Epstein. Dat laat een woordvoerder van de tweede zoon van koningin Elizabeth weten, die door diverse media zélf wordt beschuldigd van seksueel wangedrag in het huis van Epstein. Andrews daden zouden zijn woorden evenwel tegenspreken: omdat de prins in het oog van de storm staat is hij volgens de Britse media immers gevlucht naar Spanje.

21 reacties

 • Leonarda Van Opbroecke

  3 jaar geleden
  En als die 2 nu eens gewoon op vakantie zijn en de Media zelf dit verhaal breit om sensatie nieuws te kunnen verkopen? Kan ook, he. Precies of de Britse pers zou niet naar Malaga gaan? Hihi
 • René Neeskens

  3 jaar geleden
  Ik geloof die man absoluut niet, over een paar weken is de mediastorm gaan liggen, en komt meneer doodleuk terug naar huis. De champagne staat koud, het eten warm en het strafblad leeg. Op naar het volgende schandaal.
 • Nikolaas Bouman

  3 jaar geleden
  Deze mensen leven in een andere wereld dan wij. Een wereld waarin misbruik gewoon kan. Als je het ziet, dan sluit je je ogen of je doet mee!
 • Marcel Desmet

  3 jaar geleden
  ja man, al een hand op een borst leggen ook al een misdaad is gaan we wereldwijd massa's gevangenissen moeten bijzetten denk ik
 • Hans Engelen

  3 jaar geleden
  Het wordt warm onder zijn royal gat!
 1. Deense kroonprins en vrouw “diep geschokt” door wanpraktijken op school van zoon: "Totaal onaanvaardbaar”
  Royalty

  Deense kroonprins en vrouw “diep geschokt” door wanpraktij­ken op school van zoon: "Totaal onaanvaard­baar”

  De Deense kroonprins Frederik (53) en kroonprinses Mary (50) zijn “diep geschokt” door een documentaire die werd uitgezonden over de kostschool waar hun 16-jarige zoon prins Christian les volgt. In de docu vertellen tientallen oud-leerlingen van Herlufsholm, zoals de school heet, over heftige pesterijen en een “cultuur van misbruik en geweld”, die zou doodgezwegen worden door de directie.
 2. Prins Harry waagt zich aan eerste acteerprestatie ooit en verschijnt voor de gelegenheid in ‘Girl Dad’-T-shirt
  Royalty
  1

  Prins Harry waagt zich aan eerste acteerpres­ta­tie ooit en verschijnt voor de gelegen­heid in ‘Girl Dad’-T-shirt

  Prins Harry verschijnt voor een promofilmpje van Travalyst, zijn non-profitorganisatie, aan de zijde van acteurs Rhys Darby, Dave Fane en Rena Owen. De wederhelft van Meghan Markle zet zijn beste beentje voor in een sketch en maakt zo zelf zijn debuut als acteur. Zijn outfit? Een T-shirt met het opschrift ‘Girl Dad’ waar hij ook mee gaat joggen. De video moet Harry’s nieuwe project rond ‘groene reizen’ promoten en geeft reizigers sterren wanneer ze duurzaam bezig zijn.