Verschillende officieren van het Britse leger hebben zich uitgesproken over prins Andrew.
Volledig scherm
Verschillende officieren van het Britse leger hebben zich uitgesproken over prins Andrew. © AFP

Officieren roepen prins Andrew op om militaire titels onmiddellijk in te leveren

RoyaltyVerschillende officieren van het Britse leger hebben zich uitgesproken over prins Andrew. Zij voelen zich “ongemakkelijk te moeten drinken op de gezondheid van prins Andrew (61) aan het einde van diners”, nu zijn goede vriendin Ghislaine Maxwell (60) is veroordeeld voor mensenhandel, zo meldt de Britse krant The Times. De officieren roepen Andrew op zijn militaire eretitels onmiddellijk in te leveren.

7 reacties

 • Anne JACOBS

  4 maanden geleden
  Spijtig voor die titels want dat is toch een eer om die te mogen dragen. Deze vrouw heeft al meerdere mannen voor het gerecht getrokken voor flinke sommen en...ook chantage is niet vreemd voor haar. Dat men eens uitpluist hoe ze in deze zaak terecht is gekomen, net de linkerhand van Epstein. Ze zag er niet ongelukkig uit in die tijd. Het was een escort, wat vinden haar echtgenoot en kinderen nu van haar?
 • Marc Uytdewilgen

  4 maanden geleden
  Het gaat hier hoofdzakelijk over geldgewin, wat wij horen en vernemen is de façade... daarachter een gekonkelfous van alle betrokkenen advocaten van alle partijen, hoe ze nu nog prins Andrew gaan pluimen tot op zijn gebeente. Ben geen royalist, maar de prins Andrew is een mens door de media en ingesmeerd met pek en pluimen...om hem te pluimen.
 • Peter Snoeks

  5 maanden geleden
  Loopt die nu nog vrij rond.
 • vangeel guido

  5 maanden geleden
  Ofwel veroordelen ze iedereen of niemand.Als 17 jarige moet men niet met ouderen mee gaan.
 • Henri Demeer

  5 maanden geleden
  titels ook nooit verdiend, gewoon gekregen.
 1. Wat met prins Andrew nu Ghislaine Maxwell veroordeeld is? “Hij bibbert in zijn schoenen”
  PREMIUM
  Royalty

  Wat met prins Andrew nu Ghislaine Maxwell veroor­deeld is? “Hij bibbert in zijn schoenen”

  Ghislaine Maxwell (60) is veroordeeld voor het ronselen van jonge meisjes. Dat deed ze voor haar partner Jeffrey Epstein, die hen vervolgens misbruikte en doorverkocht aan andere rijke mannen. Waaronder prins Andrew (61), als we slachtoffer Virginia Giuffre mogen geloven. Wat betekent deze veroordeling voor hem? Giuffre sleept hem binnenkort namelijk ook voor de rechter. “Er zijn nog meer mensen die moeten boeten”, klinkt het veelzeggend uit haar kamp. De advocaten van de prins zijn momenteel in crisisoverleg. “Hij bibbert in zijn schoenen”, weten insiders. “Ze zijn bereid om alle trucjes uit de kast te halen om de zaak te doen verdwijnen.” Maar kán Andrew hier nog wel aan ontsnappen?