prins Philip
Volledig scherm
prins Philip © EPA

Nu zijn toestand onzeker lijkt: dit zal er gebeuren als prins Philip sterft

RoyaltyPrins Philip (99) verblijft al een week in het ziekenhuis, en veel Britten bereiden zich intussen voor op het ergste. Ondanks geruststellende berichten van Buckingham Palace dat de man van Queen Elizabeth later deze week naar huis mag, ligt het stappenplan voor zijn overlijden toch al klaar. Dit is wat er gebeurt wanneer ‘Operation Forth Bridge’ in gang wordt gezet. 

3 reacties

 • Catherine Thomas

  6 dagen geleden
  Denk dat die mooi leven heeft gehad een flamboyant met in zijn jonge jaren veel vrouwelijk schoon. Tijd dat het daar ook eens moderniseert want al die ouderwetse protocollen zijn nog van de middeleeuwen. Hij heeft ook triest leven ergens gehad in de schaduw van de koningin. Mss de serie The Crown eens kijken die leunt er dichtste bij.
 • Luciano Van As

  6 dagen geleden
  @ Polutnik , ik denk dat prins Philip nog niet te klagen heeft, ik ben er zeker van dat hij zijn eigen leven leidde, zonder al te veel inmenging van de Queen, hij heeft weldegelijk een luxe leven gehad.
 • Polutnik Ronald

  6 dagen geleden
  Nu heeft die prins Philip heel zijn leven bijna op of in een paleis doorgebracht , oké nooit hoeven te werken maar wel gevangen in een paleis om maar te zeggen . Dan toch maar liever geen lukse of paleis , maar gaan werken en vrij overal naar toe kunnen gaan .
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen