Gabriella en Jacques, de kinderen van prinses Charlene en prins Albert van Monaco.
Volledig scherm
PREMIUM
Gabriella en Jacques, de kinderen van prinses Charlene en prins Albert van Monaco. © Photo News - Fotomontage HLN

Nu prinses Charlene ook Kerstmis mist: hoe Gabriella en Jacques alleen nog moederliefde krijgen van hun tantes

RoyaltyDe jonge prinsjes Gabriella en Jacques (7) moeten nu al maandenlang hun moeder missen. Prinses Charlene zit nog steeds in een kliniek buiten Monaco, en voegt zich ook voor Kerstmis of oudjaar niet bij de rest van haar familie op de Rots. Volgens prins Albert zal het herstel "nog een paar maanden” duren, maar ondertussen lijken hun kinderen hun dagen in eenzaamheid te slijten. Al is er voor de jonge royals gelukkig toch nog één lichtpuntje.

1 reactie

 • Hilde Weymeersch

  1 jaar geleden
  In eenzaamheid. Wat moeten alle sukkelaars op de wereld dan doen. Die niemand hebben.
 1. Koningin Mathilde en prinses Elisabeth bezoeken het graf van Toetanchamon
  ROYALTY

  Koningin Mathilde en prinses Elisabeth bezoeken het graf van Toetancha­mon

  Koningin Mathilde (50) en kroonprinses Elisabeth (21) hebben vandaag het graf van Toetanchamon in Egypte bezocht. Bekende egyptoloog Zahi Hawass leidde de royals rond. Het was een blij weerzien, want de man ontving koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen voor het eerst tijdens een privévakantie in 2018. “Ik heb al veel koningen en koninginnen ontmoet, maar zij zijn mijn absolute favorieten”, klinkt het bij Hawass.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Hoe prinses Charlene al haar krediet verspeelt in Monaco: “Wij betalen haar, dus moet ze hier zijn”
  PREMIUM
  Royalty

  Hoe prinses Charlene al haar krediet verspeelt in Monaco: “Wij betalen haar, dus moet ze hier zijn”

  Wat is er toch aan de hand met Charlene van Monaco (43)? Terwijl koninklijke families overal aftellen naar de feestdagen, verdween de prinses om zich te laten behandelen in een gespecialiseerde kliniek ergens in Europa. De Monegasken zitten nog met veel vragen, maar hun begrip is inmiddels omgeslagen tot ergernis en woede. En dat lijkt niet snel te veranderen, nu de nieuwe ontwikkelingen zich maar blijven opvolgen: “Het paleis minimaliseert haar toestand”, klinkt het. “Dit is het gevolg van een mislukte operatie in Dubai.”