Prins Harry.
Volledig scherm
Prins Harry. © ANP

Nog een job voor prins Harry: de hertog van Sussex strijdt tegen fake news

RoyaltyGoed nieuws voor prins Harry (36): hij heeft een tweede job binnengehaald sinds hij zijn koninklijke taken links liet liggen. De hertog van Sussex zal mee onderzoek voeren naar fake news in Amerika bij het Aspen Institute. Daarvoor gaat hij samenwerken met de schoondochter van mediagigant Rupert Murdoch. Gisteren raakte ook al bekend dat de prins een mentale gezondheidsexpert wordt bij de start-up BetterUp.

6 reacties

 • Rudolphe V.DeBaere

  3 weken geleden
  Nog een job erbij ? Een "normaal" mens heeft al last om aan 1 job te geraken en of die goed te doen. Maar ja zij moeten natuurlijk niet denken over de was en de plas, de opvang van kinderen, wat er op tafel zal komen, welke facturen nog moeten betaald worden, etc etc.
 • eddy de splenter

  4 weken geleden
  Precies of die gaat werken . Heeft al geld genoeg om heel zijn leven voort te kunnen . Die word alleen binnengehaald om zijn naam .
 • Willy Verschooren

  4 weken geleden
  Waar haalt hij de nodige kwalificaties om als “deskundige” te werken. Wij moeten op CV aantonen wat we kunnen. Is geld en bekendheid dan voldoende om aan de slag te gaan ? Laat staan dat de verloning vermoedelijk ook buiten proportie is.
 • Smet Kristof

  4 weken geleden
  Ik denk dat hij dan beter de hand even aan eigen boezem houdt, en vooral zijn vrouw berispt op het fake news uitgekraamt bij Oprah Winfrey. Heeft hij zijn schaamte ook in Buckingham palace achtergelaten dan?
 • Paul Lejeune

  4 weken geleden
  Met een militaire opleiding als helicopters piloot in Afghanistan is dit wel de meest geschikte marionet in het netwerk van Mevrouw Sussex om zulke hoogstaande taken uit te oefenen ?
 1. Harry en William niet zij aan zij tijdens begrafenis prins Philip, maar ze praten wél na de dienst
  Play
  Royalty
  20

  Harry en William niet zij aan zij tijdens begrafenis prins Philip, maar ze praten wél na de dienst

  Prins William (39) en prins Harry (36) liepen niet naast elkaar tijdens de rouwstoet voor hun grootvader, eerder vanmiddag. Ze werden van elkaar gescheiden door hun neef, Peter Phillips. Het valt op dat er veel moeite wordt gedaan om de broers nooit samen in beeld te brengen tijdens de live-uitzending van de begrafenis. Opvallend: na de ceremonie wisselde William wél enkele woorden met zijn jongere broer.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's