Charles en Edward
Volledig scherm
PREMIUM
Charles en Edward © Tim Graham Photo Library via Get

Nog een broedervete in Buckingham Palace? Prins Charles en Edward voeren stille oorlog

RoyaltyNog meer ophef in het land der Britse royals, want naast prins William en prins Harry lijkt nu ook prins Charles (72) in de clinch te liggen met zijn broer, prins Edward (57). Na het overlijden van hun vader, prins Philip, zou Edward normaal gezien diens titel van Duke of Edinburgh overnemen. Charles lijkt hem dat beloofde hertogdom echter niet te willen geven. De zoveelste vete tussen twee kibbelende broers lijkt gestart, maar wat zit er precies achter? 

 1. Thomas Markle haalt opnieuw uit naar Harry en Meghan: “Ze beroven hun kinderen van hun grootouders”
  Royalty
  5

  Thomas Markle haalt opnieuw uit naar Harry en Meghan: “Ze beroven hun kinderen van hun grootou­ders”

  Thomas Markle (77), de vader van hertogin Meghan (40), heeft opnieuw uitgehaald naar zijn dochter. Dit keer deed hij dat in een interview met een Australische televisiezender. De man is naar eigen zeggen boos omdat prins Harry (36) en Meghan hun kinderen weghouden bij hun grootouders. “Het is niet eerlijk dat Archie en Lilibet Charles, Camilla en mij nooit hebben ontmoet."
 2. Prins Andrew heeft kersverse kleindochter nog niet ontmoet omdat hij zich schuilhoudt: “Hij durft Schotland niet te verlaten”
  Royalty
  5

  Prins Andrew heeft kersverse kleindoch­ter nog niet ontmoet omdat hij zich schuil­houdt: “Hij durft Schotland niet te verlaten”

  Prinses Beatrice (33), de oudste dochter van de Britse prins Andrew (61), is vorige week zaterdag bevallen van een dochtertje. Toch heeft Andrew zijn kersverse kleinkind nog niet bezocht. De prins houdt zich nog steeds schuil in Schotland, waar hij de advocaten van Virginia Giuffre probeert te ontwijken. Zij proberen hem al weken te dagvaarden voor zijn rechtszaak.
 3. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.