Prinses Diana.
Volledig scherm
Prinses Diana. © Tim Graham Photo Library via Get

Nieuwe fictiereeks over prinses Diana speelt zich af net na haar tragische dood

RoyaltyEen nieuwe fictiereeks over prinses Diana is in de maak. ‘Who Killed Lady Di?’ speelt zich af in de periode na het overlijden van de ex-vrouw van prins Charles in 1997. Dat meldt entertainmentwebsite ‘Variety’. Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn.

0 reacties

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hypocriet of net slim? Prins Harry claimt de spotlights tijdens rechtszaak: “Duidelijke boodschap aan de pers, maar ook aan zijn vader”
  PREMIUM
  Royalty
  1

  Hypocriet of net slim? Prins Harry claimt de spotlights tijdens rechtszaak: “Duidelijke boodschap aan de pers, maar ook aan zijn vader”

  Prins Harry (38) verstopt zich niet meer voor de camera’s. De hertog van Sussex kwam maandag onaangekondigd opdagen op de hoorzitting van zijn proces tegen Associated Newspapers. Lachend en wuivend naar de aanwezige pers stapte hij naar binnen. Dezelfde pers die hij met enkele rechtszaken de oorlog verklaarde. Pure hypocrisie, vinden veel Britten, maar onze royalty-expert Wim Dehandschutter ziet eerder een slim, uitgekiend plan. “Gewenteld in zijn slachtofferrol zal hij altijd opgejaagd worden.”
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.