Prinses Diana
Volledig scherm
Prinses Diana © epa

Nieuwe documentaire onthult: “Prinses Diana wilde niet scheiden”

RoyaltyZe mag dan bijna 23 jaar geleden overleden zijn, maar het leven van prinses Diana blijft fascineren. Het is dus niet verwonderlijk dat er een nieuwe documentaire over de onfortuinlijke Britse uitkomt: ‘Princess Diana: In Her Own Words’. Daarin komen onder meer Jennie Bond (69), voormalig royaltywatcher voor de BBC, en Patrick Jephson, Diana’s ex-privé-secretaris, aan het woord. 

6 reacties

 • valere vermeulen

  7 maanden geleden
  De waarheid zullen we nooit kennen.
 • piet devlieger

  7 maanden geleden
  Tijdens haar huwelijk had ze (en dat was bekend) al minstens een 10-tal zijsprongen gemaakt. En typisch : "het was het gedrag van Charles dat haar in de armen van andere mannen gedreven had." En dan maar het onschuldig lam uithangen - dat wel keiharde onderhandelingen voerde voor de scheiding waarbij ze 17 miljoen pond schikking plus 400.000 pond per jaar kreeg. En vooral haar koninklijke titel wilde behouden. Nogal een lijdensweg.
 • leen hanssens

  7 maanden geleden
  Zij moest alleen voor een troonopvolger zorgen, meer niet.
 • Gerd Peeters

  7 maanden geleden
  Die vrouw haar leven was een echte lijdensweg, ze had nooit met die vent mogen trouwen, en de echtbreekster heeft haar zin gekregen, de tegenstandster van het toneel en zij de hoofdprijs.
 • Rudolphe V.DeBaere

  7 maanden geleden
  Diana is een voor velen een melkkoe en zolang het opbrengt zullen er documentaires, boeken en verhaaltjes de wereld in gestuurd worden. En off the record kan je heel wat uit je duim zuigen. Laat haar rusten in vrede. Zij er echt niet genoeg levenden om over te vertellen ?
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Prins Andrew probeert willekeurige vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”
  Royalty

  Prins Andrew probeert willekeuri­ge vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”

  Het ziet er niet goed uit voor de Britse prins Andrew (60), die al maandenlang beschuldigd wordt van verkrachting en betrokkenheid bij het Epstein-schandaal. De hertog van York zou nu wel erg wanhopige maatregelen hebben genomen in de hoop zijn reputatie te herstellen. Zo contacteerde zijn personeel Molly Skye Brown, een willekeurige vrouw op het internet die in zijn onschuld gelooft.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"