AP - Fotomontage HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© AP - Fotomontage HLN

Nieuwe bestseller legt ‘oorlog’ tussen Britse royals bloot: hoe Meghan Markle haar echtgenoot compleet voor schut zette

RoyaltyIs er sprake van een voortdurende ‘oorlog’ aan het Britse hof? Volgens het nieuwe onthullende boek ‘Royals At War’, die meteen een bestseller werd op webshop Amazon, gaat het er achter de schermen dramatischer aan toe dan iemand had kunnen vermoeden. Van prins William (38) die zijn broer tijdens een familiemoment opzij trok om hem te waarschuwen voor ‘zijn’ Meghan (38) tot de grote schaamte die prins Harry (35) voelde nadat zijn echtgenote hem compleet voor schut zette: dit is hoe, wat, waar en waarom de Britse koninklijke familie uit elkaar viel.

3 reacties

 • Christel Werdens

  1 jaar geleden
  Hij wordt geen Koning, wat maakt het dus uit. Als hij gelukkig is heeft hij volkomen gelijk. De familie moet zijn keuze accepteren. Bert Gorissen
 • marie-claire de bosscher

  1 jaar geleden
  is misschien een doorn in het oog van de familie, maar nu kunnen Harry en Meghan tenminste een eigen leven leiden ipv alles te moeten doen als poppetjes aan een touwtje.
 • mark germanus

  1 jaar geleden
  Spijtig voor Harry,hij is een sympathieke maar een beetje naive kerel,gevallen voor die trien ! Waarschijnlijk is hij al aan het overpeinzen van hoe geraak ik uit die miserie?
 1. William en Kate nodigen BBC niet meer uit voor hun kerstconcert: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”
  Royalty
  7

  William en Kate nodigen BBC niet meer uit voor hun kerstcon­cert: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”

  Het ziet er niet goed uit voor de samenwerking tussen de Britse staatszender BBC en het lokale koningshuis. Nadat BBC de controversiële documentaire ‘The Princes and the Press’ uitzond, over de vete tussen prinsen William en Harry, weigeren de royals om in de toekomst nog met de zender samen te werken. William (39) en zijn echtgenote Kate (39) voegen meteen de daad bij het woord, en nodigen BBC niet uit voor hun jaarlijkse kerstconcert.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.