De Britse koning Charles aan het werk.
Volledig scherm
De Britse koning Charles aan het werk. © AP

Nieuw monogram van Britse koning Charles onthuld

RoyaltyHet officiële monogram van koning Charles is maandag onthuld. Het logo zal te zien zijn op onder meer overheidsgebouwen, staatsdocumenten en brievenbussen. Volgens Britse media zal het huidige monogram van koningin Elizabeth de komende maanden en jaren worden vervangen.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Van maîtresse tot koningin: Camilla wordt de kracht achter de Britse kroon. “Zij heeft Charles weer tot leven gewekt”
  PREMIUM
  Royalty

  Van maîtresse tot koningin: Camilla wordt de kracht achter de Britse kroon. “Zij heeft Charles weer tot leven gewekt”

  Ooit was ze een van de meest gehate vrouwen op de planeet, nu zit ze naast koning Charles III op ’s werelds meest illustere troon. Camilla (75) is de meest atypische koningin, de eerste Britse vorstin die wekelijks naar de supermarkt ging en een onderbroekenmodel als schoonzoon heeft. Haar verleden wordt de kracht van zijn koningschap, menen waarnemers: Camilla’s normaliteit en gezond verstand zijn van onschatbare waarde om Charles’ bombast in te tomen. ‘Story’ schetst een portret van de nieuwbakken koningin-gemalin, en haar twee kinderen. “Haar zoon werd geklist toen hij coke snoof.”