Harry en Meghan
Volledig scherm
Harry en Meghan © VIA REUTERS

Nieuw hoofdstuk ‘Finding Freedom’ doet ogen rollen: “Harry en Meghan spelen het slachtoffer”

RoyaltySinds vandaag ligt er een nieuwe druk van het boek ‘Finding Freedom’ in de rekken, een biografie over het recente leven van de Britse prins Harry en zijn vrouw, Meghan Markle. Volgens insiders zou het koppel actief hebben meegewerkt aan het werk van auteurs Omid Scobie en Carolyn Durand. Die laatste vertellen nu in een nieuw hoofdstuk over de periode na de Megxit, en royalty-experts kunnen er niet om lachen. “Harry en Meghan willen perse het laatste woord.”

3 reacties

 • monique bolen

  1 jaar geleden
  Lucien ze zijn geen slachtoffer ze spelen het graag voor
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Wanneer gaat de onzin over deze twee nu eens stoppen?
 • Lucien Mertens

  1 jaar geleden
  Ze "zijn" ook slachtoffer, zeker van een pers die het helemààl niet zo nauw neemt met privacy.
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.