Jeffrey Epstein en de Britse prins Andrew
Volledig scherm
PREMIUM
Jeffrey Epstein en de Britse prins Andrew © Photo News/EPA - Fotomontage HLN

Nieuw Epstein-dossier legt de leugens van de Britse prins bloot: “Andrew stelde vakantie met Fergie en hun dochters uit voor een trip naar ‘pedo-eiland’”

RoyaltyPrins Andrew (60) loog toen hij ontkende bij Jeffrey Epstein te hebben gelogeerd, verruilde een gezinsvakantie voor een verblijf op ‘orgie-eiland’, en prinses Beatrice staaft het alibi niet waarmee haar vader ontkracht dat hij met een minderjarig meisje sliep. Een uitgebreid nieuw dossier doorprikt verder het relaas van de zoon van de Queen over zijn relatie met de veroordeelde pedofiel.

13 reacties

 • Fanny Konings

  5 maanden geleden
  Ranzigheid heb je binnen alle lagen van de bevolking heeft niets met geld te maken maar met de persoonlijkheid
 • Fanny Konings

  5 maanden geleden
  Ze zijn altijd onschuldig, wie trapt daar nog in of zeggen letterlijk wanneer confrontatie maar in wezen ben ik braaf , het is gewoon sterker dan mezelf,heb ooit een dagboek mogen lezen van een dader, chockend
 • Annie Vancauteren

  9 maanden geleden
  Het is te hopen dat gans de beerput eens geledigd wordt. De vertakkingen zullen rijken tot ...,,,.
 • guido Bervoets

  9 maanden geleden
  Prins Andrew is maar één geval in dit hele onsmakelijk verhaal van ongebreidelde decadentie en misbruik van minderjarigen. Als dit beerputje open zou gaan zouden er nog veel koppen rollen want de vriendenkring die op de feestjes van Epstein aanwezig waren gaan van voormalige presidenten tot de huidige en een heleboel andere miljonairs en bekende personen. Epstein heeft zichzelf niet van het leven beroofd hoor.
 • Christophe Moser

  9 maanden geleden
  Zelfs als hij het zou toegeven gaat die nog niet de bak in maar toch leuk om nog maar eens te weten dat er twee maten en gewichten zijn die ons constant discrimineren.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Prins Andrew gedagvaard in misbruikzaak

  Prins Andrew gedagvaard in misbruik­zaak

  De Britse prins Andrew heeft ondanks vermeende weigeringen een dagvaarding overhandigd gekregen. De tweede zoon van de Britse koningin Elizabeth wordt in New York aangeklaagd door Virginia Giuffre (38). Zij heeft verklaard dat ze op 17-jarige leeftijd is misbruikt door de prins. Die zou op dat moment te gast zijn geweest bij de omstreden zakenman Jeffrey Epstein, die in 2019 dood werd aangetroffen in zijn cel nadat hij was beschuldigd van grootschalig misbruik van minderjarige vrouwen.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).