Brunopress
Volledig scherm
PREMIUM
© Brunopress

Nieuw boek veegt de vloer aan met Meghan Markle: “Ze smeet een theekopje door de kamer, zo venijnig was ze”

RoyaltyMeghan Markle (40) is al jaren geen publieksfavoriet meer bij de Britten, en dat zal ook niet snel veranderen. De beruchte schrijver Tom Bower heeft immers zijn pijlen op haar gericht. De man heeft een nieuw boek uit over de hertogin van Sussex, en de getuigen daarin schetsen een vernietigend beeld. “Ze was altijd al een diva die zich niets aantrok van anderen, zelfs voor ze prins Harry leerde kennen”, zo klinkt het. Eén van hen noemt haar zelfs “zonder enige twijfel de gemeenste persoon die ik ooit heb ontmoet.”

 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 2. Kelly Clarkson krijgt haar plekje op de Hollywood Walk of Fame
  Celebrities

  Kelly Clarkson krijgt haar plekje op de Hollywood Walk of Fame

  Zangeres Kelly Clarkson (40) heeft haar plaatsje op de Hollywoold Walk of Fame gekregen. Ze krijgt een ster in de categorie ‘Rec’ voor muziek. Twintig jaar geleden, in 2022, won de zangeres ‘American Idol’. Nadien bracht ze verschillende hits uit en won ze ook een Emmy Award voor haar talkshow ‘The Kelly Clarkson Show’. Juryleden van het ‘American Idol’, waaronder Simon Cowell, kwamen samen om het speciale moment te vieren.
 3. Er wordt voorzichtig gelachen: prins Louis gaat viraal met ‘Home Alone’-memes, na afwezigheid begrafenis Queen Elizabeth
  Royalty
  4

  Er wordt voorzich­tig gelachen: prins Louis gaat viraal met ‘Home Alo­ne’-me­mes, na afwezig­heid begrafenis Queen Elizabeth

  Op maandag 19 september werd Queen Elizabeth II begraven. Prins William en prinses Kate Middleton werden vergezeld door hun oudste kinderen George (9) en Charlotte (7). Opvallende afwezige? Prins Louis (4). Het internet speculeert over wat de jonge prins thuis allemaal uitspookte nu hij ‘Home Alone’ was en amuseert zich kostelijk met enkele virale tweets.