Meghan Markle op de begrafenis van Queen Elizabeth.
Volledig scherm
Meghan Markle op de begrafenis van Queen Elizabeth. © Photo News

Nieuw boek neemt Meghan Markle onder vuur: “Haar personeel was doodsbang”

RoyaltyMeghan Markle (41) is kop van Jut in ‘Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown’, het nieuwe boek van de Britse royalty-journalist Valentine Low. Het beeld dat hij over de wederhelft van prins Harry (38) schetst ziet er allesbehalve fraai uit. “Ze scheldde haar personeel uit en liet hen doodsbang achter.”

8 reacties

 • Carmen De Gussem

  2 maanden geleden
  Natuurlijk zoekt die schrijver sensatie en hoopt hij zo op hoge verkoopcijfers.Voor geld zullen sommige personeelsleden wel onzin verkocht hebben.Welk nut zou Meghan gehad hebben aan het feit dat ze iedereen tegen zich in het harnas joeg? De roddelpers in Engeland is er denk ik op uit om Harry en Meghan te pesten zoals ze al met zovelen deden (Diana, Freddie Mercury,Johnny Depp,...)
 • mark germanus

  2 maanden geleden
  Als niet komt tot iet, kent iet zich zelve niet ! Ze ziet er zooo onschuldig uit, maar schijn bedriegt soms. Als één of twee mensen zich over haar beklagen kan men negeren, maar als er velen zijn is er echt iets aan de hand,niet?
 • Kati Pastir

  2 maanden geleden
  Ik geloof daar geen bal van
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  schoon van buiten en ... van binnen das ook 90% van de gevallen zo en al zeker als ze zich meer wanen dan een ander, charme offensief is zeer zeker gespeeld Zonde voor Harry
 • Ivan Vyncke

  2 maanden geleden
  Ja inderdaad meneer Lopez. Bloedmooie vrouw en ook intelligent. Naast haar moedertaal Engels spreekt ze ook vloeiend Spaans en behoorlijk Frans! Ik wil onmiddellijk voor haar gaan werken. En die aantijgingen komen waarschijnlijk van jaloerse en gefrusteerde werknemers.