Volgens de Duitse media is prinses Amalia als een blok gevallen voor een Duitser.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens de Duitse media is prinses Amalia als een blok gevallen voor een Duitser. © Photo News

“Niet verliefd op prins Gabriël, wél op Duitse miljonairszoon”: is dit de vriend van prinses Amalia?

RoyaltyPrinses Amalia (18) begrijpt dat ze haar partner niet geheim zal kunnen houden. Wel vindt ze dat een relatie ‘privé’ is, zo zei ze in de biografie die voor haar verjaardag verscheen. Hoewel er nu al wekenlang geruchten gaan over het liefdesleven van de Nederlandse troonopvolger - met zelfs een opgedoken innige foto in New York - zal de prinses dus niet meteen naar buiten treden met details. Al lijkt Amalia hoe dan ook in snelheid gepakt: de Duitse media zochten én vonden de mysterieuze jongen aan haar zijde.

26 reacties

 • Daisy Daelemans

  1 jaar geleden
  Als ze maar gelukkige is !!
 • Alice Awouters

  1 jaar geleden
  Tja ach wat ... een arme tiener is ze nu ook weer niet , maar moet het een buitenlander zij bestaat er nu echt geen fatsoenlijke degelijke hollandse jongeman , immers die buitenlanders in het oranjehuis hebben het nodige stof doen opwaaien
 • Hilde Weymeersch

  1 jaar geleden
  Ja die zal wel weten waar Abraham de centjes vandaan haalt. Altijd maar meer en meer willen. Leef verde gelukkig in je gouden kooi.
 • Leny Theunissen

  1 jaar geleden
  Soort zoekt soort Heel normaal toch .
 • David Vermeulen

  1 jaar geleden
  Tja. Logisch toch. Ze zal zeker niet verliefd worden op de zoon van de slager. Ze zal enkel het geld zien
 1. Nederlandse prinses Amalia is nu officieel troonopvolger: “Van mij mogen ze de monarchie gerust afschaffen”
  PREMIUM
  Royalty

  Nederland­se prinses Amalia is nu officieel troonopvol­ger: “Van mij mogen ze de monarchie gerust afschaffen”

  Vandaag viert de Nederlandse kroonprinses Amalia haar 18de verjaardag. Een beslissend moment, want Amalia is vanaf nu oud genoeg om de troon te bestijgen en haar vader op te volgen. Maar wie is Amalia nu eigenlijk, en wat verwacht Nederland van haar? En heeft Amalia überhaupt wel zin in een leven als royal, met alle plichten en strikte protocollen die daarbij komen kijken? “Amalia heeft haar lot geaccepteerd, maar nog niet omarmd.”
 2. Prinses Madeleine van Zweden zwicht onder kritiek en keert terug uit Florida: “Ze rukt kinderen weg uit veilige omgeving”
  PREMIUM
  Royalty
  3

  Prinses Madeleine van Zweden zwicht onder kritiek en keert terug uit Florida: “Ze rukt kinderen weg uit veilige omgeving”

  “Ze ontvlucht haar koninklijke plichten.” De Zweden portretteren haar als een luie prinses en het Zweedse hof is haar non-stop verhuizingen naar het buitenland beu: prinses Madeleine (41) krijgt bakken kritiek over zich heen. In het verleden heeft de prinses - ondanks alle commentaar - altijd precies gedaan wat ze wou, maar nu lijkt Madeleine toch te buigen naar de wil van haar familie... en die van het Zweedse volk. Waarom laat ze net nu haar hele leven, en dat van haar man Chris en de kinderen, in Miami vallen?
 1. Nederlandse royals begaan zoveelste blunder met feestje voor Amalia: “Dit krijgt zeker nog een staartje”
  PREMIUM
  Royalty

  Nederland­se royals begaan zoveelste blunder met feestje voor Amalia: “Dit krijgt zeker nog een staartje”

  De Nederlandse koning Willem-Alexander (54) en koningin Máxima (50) halen opnieuw alle krantenkoppen. Hun dochter, kroonprinses Amalia, heeft in de tuin van het paleis een feest gevierd voor haar 18de verjaardag. Vanwege de coronamaatregelen mogen Nederlanders maximaal vier gasten uitnodigen, maar Amalia vroeg er meer dan 20 en volgens sommige media kwamen er zelfs zo’n 100 gasten opdagen. Een zoveelste misstap, want de Nederlandse royals rijgen de ‘koninklijke relletjes’ al sinds het begin van de coronacrisis aan elkaar. Wordt dit de controverse te veel?
 2. “Dit is misselijkmakend”: na spanningen om titels verhuist de Deense prins Joachim naar de Verenigde Staten
  PREMIUM
  Royalty
  3

  “Dit is misselijk­ma­kend”: na spanningen om titels verhuist de Deense prins Joachim naar de Verenigde Staten

  Ze hebben ruzie met andere leden van de koninklijke familie, verloren hun titels en gaven er vervolgens maar de brui aan. Nee, het gaat niet over de Britse prins Harry en Meghan Markle. Wél over de oudste zoon en kleinkinderen van de Deense koningin Margarete. Ook zij verhuizen binnenkort naar de Verenigde Staten. Prins Joachim en zijn vrouw, prinses Marie, voelen zich in hun eer gekrenkt en nemen hun kroost mee naar het buitenland. Dat tot grote verontwaardiging van het Deense volk.