Harry en Meghan
Volledig scherm
Harry en Meghan © EPA

Netflix neemt controle over tv-reeksen Harry en Meghan in handen: “Sussexen doen niet wat ze beloofd hebben”

RoyaltyNa Spotify heeft nu ook Netflix vragen voor Harry (37) en Meghan (40) over het werk dat de streamingservice van hen verwacht, maar tot op heden niet heeft gekregen. Netflix sloot in september 2020 een miljoenendeal met hen, om onder meer een serie te maken over Harry’s werk bij de Invictus Games. 

1 reactie

 • Slim Van de Sumpel

  1 jaar geleden
  Van dat koninklijke imago schiet precies niet veel meer over. Schone schijn, meer is het niet. Die twee zouden geen week vast werk kunnen houden in de echte wereld. Welke baas wil nu zo’n werknemers?
 1. Nieuw drama in Buckingham Palace: Charles houdt erfenis van 734 miljoen achter. “Andrew is radeloos en wanhopig”
  PREMIUM
  Royalty

  Nieuw drama in Buckingham Palace: Charles houdt erfenis van 734 miljoen achter. “Andrew is radeloos en wanhopig”

  Hij was altijd het favorietje van de Queen, maar nu zijn broer koning is, moet de Britse prins Andrew niet meer op sympathie rekenen. Koning Charles - de enige begunstigde in het testament van Queen Elizabeth - lijkt voorlopig niet van plan om de enorme erfenis van zo'n 734 miljoen te delen met zijn familie. Volgens insiders een zware slag voor Andrew, wiens financiën in zwaar weer verkeren. De prins zint op wraak. “Als Charles niet oppast, heeft hij een volgende ‘prins Harry’ aan zijn been.”