epa
Volledig scherm
© epa

Net sluit zich rond Britse prins Andrew: Amerikaanse Justitie eist ondervraging

RoyaltyHet zijn nog steeds onzekere tijden voor de Britse prins Andrew (60). De zoon van koningin Elizabeth II raakt steeds meer verstrikt in het schandaal rond de van kindermisbruik en mensenhandel verdachte miljardair Jeffrey Epstein, zeker nu er ook een ‘diplomatieke nachtmerrie’ dreigt uit te breken. Volgens de Britse media heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie een formeel verzoek ingediend om de prins te ondervragen over zijn connecties met Jeffrey Epstein.

9 reacties

 • Guido Swerts

  1 jaar geleden
  Hij is niet meer dan een ander en dient zich zeker te verantwoorden voor de Rechtbank.
 • Erwin Schauvliege

  1 jaar geleden
  Ik voorspel : die vent wordt nooit echt ter verantwoording geroepen, laat staan dat er een eerlijk proces zou komen. Hij hoor immers niet tot dat soort mensen die volgens de wet moeten leven.
 • Frank Slaets

  1 jaar geleden
  Terecht dat die niet meewerkt . Zullen we al een beginnen met de Amerikanen te laten vervolgen door het hof . Laat ons niet lachen .
 • Paul van de velde

  1 jaar geleden
  Waarom was hij zo'n goede maatjes met Epstein? En waarom was Epstein goede vriend met de groten der aarde? Omdat hij via die mensen macht opbouwde om de dans te ontspringen bij verdachtmakingen. En dat zijn vrienden niets afwisten van zijn seksuele voorkeuren en er niet aan meededen is een fabeltje want het was de reden om bevriend te zijn met Epstein. Net zoals de "Mansion" van een andere bekende een luxe bordeel was, maar dan met meerderjarigen.
 • Frank Mathieu

  1 jaar geleden
  In alle koningshuizen zijn er al schandalen uitgebroken en nog denken ze dat ze beter zijn dan de gewone burger, die belasting betaald om hun onderhoud te kunnen betalen .