Het koninklijk gezin heeft op Instagram de jaarlijkse kerstkaart gedeeld. Daarop staan koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun kinderen Amalia, Alexia en Ariane met hun drie honden.
Volledig scherm
Het koninklijk gezin heeft op Instagram de jaarlijkse kerstkaart gedeeld. Daarop staan koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun kinderen Amalia, Alexia en Ariane met hun drie honden. © Instagram @koninklijkhuis

Nederlandse royals delen glamoureuze kerstkaart (en Alexia draagt dezelfde jurk als ‘onze’ Eléonore)

RoyaltyDe Nederlandse koninklijke familie heeft op Instagram de jaarlijkse kerstkaart gedeeld. Daarop staan een stralende koning Willem-Alexander (54), koningin Máxima (50) en hun kinderen Amalia (18), Alexia (16) en Ariane (14) met hun drie honden. Opvallend: prinses Alexia draagt op het portret dezelfde jurk als ‘onze’ prinses Eléonore tijdens het kerstconcert in Brussel.

6 reacties

 • Janna Friese

  1 jaar geleden
  Denken jullie nu echt dat een koning en/of koningin het zo gemakkelijk hebben? Ondanks dat ze rijkdom hebben zouden jullie dan in hun 'schoenen' willen staan? Denk van niet!! Arrogantie druipt er zeker niet af, ze kunnen zich toch niet vertonen in een jeansbroek? Want dan is er ook weer commentaar van de mensen die zelf een joggingbroek dragen, en niet elk moment van de dag moeten 'opgesmukt' moeten worden, u wel ??
 • willy zachel

  1 jaar geleden
  De arrogantie druipt eraf
 • Roger Declercq

  1 jaar geleden
  Toch logisch, het was koppelverkoop.
 • Alain Brynart

  1 jaar geleden
  Mooie familie!!!!Super royals!!
 • Serge Aernoudt

  1 jaar geleden
  't Zal zeker niet uit armoede zijn. Dat is wat ze noemen een "vorstelijk leven".
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Na prins Harry wil ook prins Andrew een boek lanceren: “Hij wil zélf zijn associatie met Jeffrey Epstein uit de doeken doen”
  Royalty

  Na prins Harry wil ook prins Andrew een boek lanceren: “Hij wil zélf zijn associatie met Jeffrey Epstein uit de doeken doen”

  Moeten de Britse royals zich opnieuw schrap zetten? Prins Andrew (63) zou plannen maken om, net zoals zijn neef prins Harry (38), een autobiografie uit te brengen. Als een ‘Reserve 2.0' zou hij korte metten maken met de explosieve onthullingen over zichzelf en zijn familie en zou hij het een en ander willen rechtzetten. “Vergeleken met Harry heeft hij een veel diepere geschiedenis om uit te putten.”
 3. Onze man is getuige van meest chaotische staatsbezoek ooit in Zuid-Afrika: “Twee derde van de gasten kon hun uitnodiging weggooien”
  PREMIUM
  Royalty

  Onze man is getuige van meest chaotische staatsbe­zoek ooit in Zuid-Afri­ka: “Twee derde van de gasten kon hun uitnodi­ging weggooien”

  Nog maar één dag ver, en het staat nu al vast: koning Filip (62) en koningin Mathilde (50) beleven in Zuid-Afrika hun meest chaotische staatsbezoek ooit. Hun gastheer, president Cyril Ramaphosa (70), kwam een uur te laat, schrapte een cruciaal programmaonderdeel en trok twee derde van de uitnodigingen voor de meest prestigieuze activiteit in. Onze reporter was erbij en doet een gedetailleerd verslag: “Filip kreeg niet eens de kans om zijn statement te geven.”