Prinses Mabel Wisse Smit.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Mabel Wisse Smit. © ISOPIX

Nederlandse prinses Mabel Wisse Smit heeft leven weer op de rails: “De dalen zijn minder diep”

RoyaltyNa de dood van haar man, de Nederlandse prins Friso, bleef prinses Mabel Wisse Smit (52) wonen in het huis in Hammersmith, in het westen van Londen, dat zij en Friso kochten toen ze hun eerste dochter verwachtten. Mabel voelt er zich thuis en dat is niet verwonderlijk, want Hammersmith is volgens makelaars een van de meest gewilde buurten van Londen. Sinds het begin van de coronacrisis verblijft Mabel echter met haar dochters Luana (15) en Zaria (14) in Nederland. Een terugkeer naar Engeland lijkt nog niet meteen in zicht.

 1. Nederlands koningspaar reageert op foto Grieks restaurant: “We hadden afstand moeten houden”
  Royalty

  Nederlands konings­paar reageert op foto Grieks restaurant: “We hadden afstand moeten houden”

  Dat de Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima op een zondag verschenen vakantiefoto minder dan 1,5 meter afstand van iemand houden, komt doordat ze daar “in de spontaniteit van het moment” niet goed op hebben gelet. “Dat hadden we natuurlijk wel moeten doen. Want ook op vakantie is naleven van coronaregels essentieel om het virus eronder te krijgen”, laten de koning en koningin weten in een tweet van het Koninklijk Huis.
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias

 2. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels