Volledig scherm
© AFP

Na vernieling en bedreigen met knuppel: Oostenrijkse politie arresteert ‘schandaalprins’ Ernst August

RoyaltyPrins Ernst August (66), hoofd van het voormalige koningshuis van Hannover en op papier nog steeds getrouwd met prinses Caroline van Monaco (63), werd gisteren gearresteerd in zijn jachthut in het Oostenrijkse Grünau im Almtal. Dat bevestigt de plaatselijke politie aan de Kronen-Zeitung. Hij wordt onder meer beschuldigd van bedreiging en vernieling.

 1. Intimi vragen begrip voor de koningin in zaak-Delphine: “Paola is ook een slachtoffer”
  PREMIUM
  Royalty

  Intimi vragen begrip voor de koningin in zaak-Delphine: “Paola is ook een slachtof­fer”

  Het onmogelijk geachte is geschied: Delphine Boël is voortaan Hare Koninklijke Hoogheid prinses Delphine van België. Een morele triomf tegen alle verwachtingen in, maar één ‘slachtoffer’ van de slag om de erkenning van Delphine als dochter van Albert II wordt over het hoofd gezien, vinden intimi: koningin Paola. “Men vergeet de vrouw aan wie al jaren het bestaan wordt opgedrongen van een kind dat het hare niet is.”
 2. Verguisde minnares van Spaanse Juan Carlos slaat terug: “Koningin Sofia bracht hem zélf mee ten val”
  PREMIUM
  Royalty

  Verguisde minnares van Spaanse Juan Carlos slaat terug: “Koningin Sofia bracht hem zélf mee ten val”

  De Spaanse ex-koning Juan Carlos (82) slijt zijn dagen momenteel in Abu Dhabi, in het gezelschap van Marta Gayá (71), die al dertig jaar aan z’n noden tegemoetkomt. Ondertussen schiet één van zijn voormalige minnaressen, prinses Corinna zu Sayn-Wittgenstein (56), op alles wat beweegt. In het bijzonder op koningin Sofia (81), die zij als het brein ziet achter de ondergang van de Spaanse ex-vorst. “Ze wilde haar zoon Felipe op de troon, enkel om zélf meer invloed te kunnen uitoefenen.”