Prins Harry
Volledig scherm
Prins Harry © Brunopress/Patrick van Emst

Na uitstel: nieuwe publicatiedatum én titel van prins Harry’s memoires zijn bekend

RoyaltyDe nieuwe publicatiedatum en de titel van de langverwachte memoires van prins Harry (38) zijn eindelijk bekend. Volgens insiders uit de uitgeversbranche zou het boek de naam ‘Spare’ dragen en bijgevolg op 10 januari op de markt komen. ‘Spare’ - wat ‘reserve’ betekent - zou een verwijzing zijn naar de uitdrukking “erfgenaam en reserve”, wat Harry’s plaats in de koninklijke familie suggereert.

1 reactie

 • willy zachel

  5 maanden geleden
  Memoires van een 38 jarige pantoffel held die nooit niets serieus gepresteerd heeft uitgezonderd een kleine periode militaire dienst !!
 1. KIJK. Zo gaan prins William en prinses Kate eruit zien in het zesde seizoen van ‘The Crown’
  Royalty

  KIJK. Zo gaan prins William en prinses Kate eruit zien in het zesde seizoen van ‘The Crown’

  ‘The Crown’-fans mogen zich voorbereiden op de intrede van prins William en prinses Kate in de serie. Het zesde seizoen van de Netflix-serie wordt momenteel opgenomen en een van de verhaallijnen zal gaan over het prille begin van de relatie van de prins en prinses van Wales. Enkele fans hebben de scènes met Ed McVey en Meg Bellamy, die de rollen vertolken, kunnen vastleggen op beeld. Mensen op sociale media zijn alvast grote fan van de casting. “De casting director heeft zijn job perfect uitgevoerd”, klinkt het op TikTok.