De Amerikaanse Virginia Roberts Giuffre in het vraaggesprek. Foto rechts: prins Andrew in zijn berucht BBC-interview van enkele weken geleden.
Volledig scherm
De Amerikaanse Virginia Roberts Giuffre in het vraaggesprek. Foto rechts: prins Andrew in zijn berucht BBC-interview van enkele weken geleden. © BBC

Na prins Andrew interviewt BBC nu ook zijn vermeend slachtoffer: “Hij weet wat er is gebeurd”

De BBC heeft niet alleen met prins Andrew gesproken over zijn vriendschap met de van misbruik veroordeelde Jeffrey Epstein. Ook Virginia Roberts Giuffre, die zegt door Epstein als minderjarige te zijn gedwongen tot seks met Andrew, werd door de Britse omroep geïnterviewd. Het gesprek wordt maandag uitgezonden op BBC One, maakte de omroep bekend.

1 reactie

 • Sara Peeters

  3 jaar geleden
  Prins of niet achter de tralies met deze pedo!
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.