Welke eigendommen hebben koning Albert en koningin Paola in hun bezit?
Volledig scherm
PREMIUM
Welke eigendommen hebben koning Albert en koningin Paola in hun bezit? © Photo News/Google Maps - Fotomontage HLN

Na mysterie rond appartement in Parijs: hoe ziet het vastgoedportfolio van koning Albert en koningin Paola eruit?

Royalty“Miljoeneninbraak in Parijse woning van koningin Paola.” Dat bericht stuurde de Franse krant ‘Le Parisien’ de wereld in. Opvallend nieuws, al was het koninklijk paleis er snel bij om het verhaal te ontkrachten. “Koningin Paola heeft geen appartement in het achtse arrondissement”, klonk het stellig. En ook dat was merkwaardig, want koning Albert (88) en koningin Paola (85) worden al jaren achtervolgd door speculaties over hun eigendommen. Wat bezit het koppel allemaal?

7 reacties

 • Lieven Cosijns

  1 week geleden
  Wensen hen nog een mooi en vrolijk leven toe..... Woning in de Ardennen is zeer mooi, een pareltje qua restauratie. Toch fijn dat men ook aan de kinderen heeft gedacht van Prins Laurent. Proficiat
 • Helene Lieckens

  2 weken geleden
  @ Dorsan, daar hebben wij allemaal ons belastinggeld ingestoken. Dus dit is zeker ook onze zaak.
 • Curt Tardy

  2 weken geleden
  Weinigs relevant voor een Belgische burger in crisistijd om dit te weten. Een sociale woning zal het zeker niet zijn want daarvoor is de wachttijd te lang (3 jaar of meer in bepaalde regio's).
 • Patrick Huwel

  2 weken geleden
  Denk niet dat we ooit gaan weten wat ze allemaal bezitten.
 • Fons Heylen

  2 weken geleden
  Dit is eigendom van alle Belgen , aangezien ze leven van onze dotaties . Tijd om géén enkele dotatie meer toe te kennen , dan moeten ze hun eigen boontjes maar zien te doppen .