De gezinsfoto van de prins.
Volledig scherm
De gezinsfoto van de prins. © Instagram

Na jaar vol tegenslag: prins Laurent deelt beste wensen met stralende gezinsfoto

RoyaltyPrins Laurent (57) en zijn vrouw prinses Claire (46) hebben hun volgers via de sociale media fijne feestdagen en een gelukkig 2021 gewenst. Het koninklijke koppel deed dat met een stralende nieuwe foto, waarop ze samen te zien zijn met hun kinderen Nicolas (15), Aymeric (15) en Louise (17). Op het portret valt één gegeven op: het gezin poseert in truien die zo uit de kledingkast van viroloog Marc van Ranst lijken te komen. 

36 reacties

 • Robert Swillen

  3 weken geleden
  Een mooie gezinsfoto zegt niet alles . Inderdaad zal hen aan niets te kort komen . Hulp komt er toch steeds uit alle hoeken. Er zijn meer gezinnen die het met veel minder moeten doen en in de vergeethoek leven.
 • Dianne Melis

  3 weken geleden
  Goede middag aan je mooie gezinnetje , ik wens jullie een spetterend , gezond , en gelukkig Nieuwjaar !
 • Loesje Vranken

  3 weken geleden
  Kei prachtige foto! De glimlach van mijn superidool is eindelijk terug.Het leven is zo mooi als je terug kan lachen Laurent.Uit het diepste van mijn hart wens ik jullie een blij, geluķkig en gezond 2021.Echt hippe foto met de jeans en kleurrijke truitjes.
 • Jonny De Beule

  3 weken geleden
  We wensen u en gezin een prachtig 2021
 • Ronny Van de Wal

  3 weken geleden
  Het is niet omdat ze er sympathiek uitzien dat deze familie niet geprivilegieerd blijft. De meesten hier vergeten dat er veel geld aan belastinggeld wordt uitbetaald aan deze mensen?
 1. Coronacrisis ook in Laken voelbaar: koningshuis levert 342.000 euro in
  PREMIUM
  Royalty

  Coronacri­sis ook in Laken voelbaar: konings­huis levert 342.000 euro in

  Voor het eerst in vier jaar is de kostprijs van het koningshuis gedaald. De begroting 2021 voorziet 36.908.000 euro voor de koninklijke familie, 342.000 euro minder dan dit jaar. Dat komt vooral doordat er minder geld wordt voorzien voor beveiliging, maar ook doordat de dotaties amper stijgen. "Albert, Laurent en Astrid zijn 'slachtoffer' van de lage inflatie", verklaart professor Herman Matthijs.
 2. De geheimen van de straffe madammen van ons koningshuis: “Als jonge prinses zwaar gepest en kijk eens waar Maria-Laura nu staat”
  PREMIUM
  Sint-Genesius-Rode/Brugge

  De geheimen van de straffe madammen van ons konings­huis: “Als jonge prinses zwaar gepest en kijk eens waar Ma­ria-Lau­ra nu staat”

  Prinses Claire pakte al haar koffers in villa Clementine. De dochter van Prinses Astrid werd zwaar gepest op school en Prinses Elisabeth trotseert als geen ander op stiletto’s de kasseien aan het koninklijk paleis. Het zijn enkele van de vele anekdotes die royaltywatchers Joëlle Vanden Houden uit Sint-Genesius-Rode en Brigitte Balfoort uit Brugge onthullen in het nieuwe boek ‘Prinsessen van België’. Speciaal voor HLN.be licht Joëlle een tipje van de koninklijke sluier op.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"