Queen Elizabeth
Volledig scherm
Queen Elizabeth © Getty Images

Muziekalbum herdenkt het leven van Queen Elizabeth: bij elk sleutelmoment uit haar leven past een nummer

RoyaltyHet klinkt als muziek in de oren voor royaltyfans. Decca Records lanceert ‘HM Queen Elizabeth II — The Commemorative Album’, een plaat met muziek van sleutelmomenten uit het leven van de overleden Queen Elizabeth.

 1. BINNENKIJKEN. Geschikt voor royalty: chalet waar prins Harry controversieel interview filmde te huur voor 6.500 euro per nacht
  Royalty
  4

  BINNENKIJ­KEN. Geschikt voor royalty: chalet waar prins Harry controver­si­eel interview filmde te huur voor 6.500 euro per nacht

  Prins Harry zat samen met de Amerikaanse journalist Anderson Cooper voor een spraakmakend interview tijdens het programma ‘60 Minutes’. Dat gesprek vond plaats in een rustieke chalet genaamd Churchill Cottage, op slecht een uurtje rijden van centrum Los Angeles. Niet alleen Churchill zelf, maar ook president Kennedy, Julia Roberts en Gwyneth Paltrow hielden er al vakantie. En jij kan hetzelfde doen, want het optrekje staat te huur. Als je zakken diep genoeg zijn, natuurlijk.
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 3. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”