Musicalfanaat, drietalige opvoeding en hulpje in een strandtent: dit wist je nog niet over de jarige kroonprinses Amalia

RoyaltyDat de toekomst van prinses Amalia zo goed als vastligt, is algemeen geweten. Nu de Nederlandse achttien is geworden, kan ze officieel haar vader opvolgen op de troon. Maar de jarige royal is meer dan een prinses alleen. We zetten enkele bijzondere weetjes over de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Maxima op een rijtje. 

7 reacties

 • roger decuyper

  1 maand geleden
  Dat meisje zit niet in gouden kooi als je hoort dat zij ook biertjes tapt voor Jan en alleman , de onze lopen rond met 2 bodygards
 • Willy De Vadder

  1 maand geleden
  Drie talen kennen is een basis gegeven in België (in Vlaanderen toch) Nederlands, Frans en Duits ! Meestal is Engels ook in het pakket opgenomen. Dus ... so what ?! Als het op elegantie aankomt dan kies ik voor onze kroonprinses die staat er met vlag en wimpel boven ! Zeker weten en voor een keer mogen we patriotten zijn toch ?!
 • armand keyzers

  1 maand geleden
  Bravo kroonprinses Amalia. Maak voor één keer eens het verschil uit en bewijs dat je als bevoorrecht persoon de wereld beter kan maken. De Oranjes behoren niet voor niets tot de rijkste mensen ter wereld! Tesamen met onze Elisabeth kunnen jullie met het verleden breken met veel girlpower en intelligentie. Succes.
 • leo carpentier

  1 maand geleden
  Sympathieke jongedame 👍
 • wim CLAES

  1 maand geleden
  Alleen de fans reageren precies... Wat is er nu verkeerd aan dat kind? Ik benijd ze niet.stank voor dank, en een gouden kooi. Ik pas.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Oproep aan prins Andrew klinkt steeds luider: 9 op de 10 inwoners van York eisen dat hij titel van hertog weer inlevert
  Royalty

  Oproep aan prins Andrew klinkt steeds luider: 9 op de 10 inwoners van York eisen dat hij titel van hertog weer inlevert

  Rachael Maskell, parlementariër voor kiesdistrict York Central, wil dat prins Andrew ook zijn titel van hertog van York kwijtraakt. Die oproep deed ze als reactie op het nieuws dat de prins zijn militaire titels heeft ingeleverd. Haar oproep kan ook op veel bijval rekenen: liefst 9 op de 10 inwoners van York stelden tijdens een bevraging dat de de prins zijn titel zou moeten inleveren.