Moderne monarchie: Kate en William beginnen een eigen YouTube-kanaal

RoyaltyModerniseringen alom in het kamp van prins William (38) en zijn echtgenote Kate Middleton (39). De hertog en hertogin van Cambridge zijn vandaag begonnen met hun eigen YouTube-kanaal. Ongezien voor de traditioneel erg ingetogen Britse koninklijke familie. 

2 reacties

 • emiel wouters

  1 maand geleden
  hebben zij dan een netwerk van ICT-ers aangeworven. Zo te zien hebben ze nog nooit een stylo in hun hand gehouden. Nu ja je zal het wel direct zien, als er zoveel onzinnigheden als bij Trump opstaan dan zijn zij het wel. Een ICT-er doet zoiets niet.
 • Mauricette De Wolf

  1 maand geleden
  Heel goed van hen, het outbollige en stijve leven aan het hof doorbreken. Dit hebben we wel te danken aan Harry en Meghan had anders zeker niet plaatsgevonden.Heel leuk gezin.
 1. Britse royals feliciteren Harry en Meghan met hun dochtertje: hartelijkheid van William en Kate, droge boodschap van Charles
  Royalty
  1

  Britse royals felicite­ren Harry en Meghan met hun dochtertje: hartelijk­heid van William en Kate, droge boodschap van Charles

  Meghan Markle (39), de hertogin van Sussex, is vrijdag bevallen van een dochtertje. Lilibet Diana Mountbatten-Windsor is geboren in een ziekenhuis in Santa Barbara in Californië. Koningin Elizabeth laat weten ‘verheugd’ te zijn met de geboorte van haar elfde achterkleinkind en ook de andere Britse royals feliciteren Harry (36) en Meghan. De kersverse ouders hoeven ook geen cadeautjes na de geboorte van hun dochter Lili. Het koppel ziet liever dat mensen doneren aan organisaties die zich inzetten om vrouwen en meisjes te steunen.