Harry en Meghan
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan © WireImage

Miljoenendeals en een erfenis van prinses Diana: zoveel verdienden Harry en Meghan al sinds de Megxit

RoyaltyBegin 2020 kondigden Harry (36) en Meghan (39) aan dat ze financieel onafhankelijk wilden worden, en dus een stapje terug zouden zetten uit de Britse monarchie. Een jaar later zijn ze gesetteld in Californië, waar ze in een luxevilla - prijskaartje: meer dan 12 miljoen euro - tussen de grote sterren wonen. Maar waar halen ze precies het geld vandaan om dat alles te betalen? Van Netflix en Spotify tot een alles onthullende biografie: wij maken hun rekening. 

5 reacties

 • Fons Dewaele

  2 maanden geleden
  Jaja, gewoon werken kennen die 2 dus ook niet. Leven op laster van andersmans kap.
 • Nicolas Van Brussel

  2 maanden geleden
  Of hoe geld uit de lucht komt vallen voor rijkeluiskinderen... Niks , maar dan ook niks presteren, nul creativiteit maar toch een loon van 2 miljoen per jaar gewoon om je naam te mogen gebruiken.
 • Peter Jacobus

  2 maanden geleden
  Was ook haar bedoeling, en dien dwazen loopt er in
 • Karel Van der Merwe

  2 maanden geleden
  Erven en incashen op je beroemdheid, ik noem het niet 'verdienen'. Slechts Meghan verdient respect voor de enkele miljoenen die ze zelf verdiende voordat ze Harry leerde kennen.
 • Jean Jaques d’Ardennes

  2 maanden geleden
  Ik blijf het grappig vinden hoe we graag de rekening van een ander maken.
 1. Prins Andrew doet er alles aan om proces te ontlopen: “Advocaten wijzen op procedurefout”
  Royalty
  11

  Prins Andrew doet er alles aan om proces te ontlopen: “Advocaten wijzen op procedure­fout”

  De Britse prins Andrew (61) is wel degelijk gedagvaard in het proces tegen Virginia Giuffre, de vrouw die hem beschuldigt van kindermisbruik en verkrachting. De officiële papieren werden aanvaard door een beveiligingsagent in zijn woonplaats in Windsor. Advocaten van de prins doen er intussen alles aan om Andrew alsnog een proces te besparen. “Ze hopen nog steeds dat de zaak verworpen zal worden.”
 2. Geen Emmy Award voor Oprah-interview met Harry en Meghan, ‘The Queen’s Gambit’ is grote winnaar
  TV

  Geen Emmy Award voor Op­rah-interview met Harry en Meghan, ‘The Queen’s Gambit’ is grote winnaar

  Het interview dat Oprah Winfrey (67) had met prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (40) heeft dit weekend geen Primetime Creative Emmy Award gewonnen. Het programma was genomineerd in de categorie beste non-fictie special met presentatie, maar de Emmy ging naar het programma ‘Searching for Italy’ van acteur Stanley Tucci. ‘The Queen’s Gambit’ was de grote winnaar van de avond met maar liefst negen Creative Arts Emmy’s.
 3. Gaat Prins Andrew weer trouwen met ex-vrouw Sarah Ferguson? “Tijdens de lockdowns is de passie aangewakkerd”
  Royalty
  16

  Gaat Prins Andrew weer trouwen met ex-vrouw Sarah Ferguson? “Tijdens de lockdowns is de passie aangewak­kerd”

  Terwijl de misbruikzaak rond Virginia Giuffre hem als een donderwolk boven het hoofd hangt, lijkt de lucht op privévlak toch weer op te klaren voor prins Andrew (61). Volgens Britse media zou de zoon van de Queen opnieuw in het huwelijksbootje willen stappen met z'n ex-vrouw Sarah Ferguson (61). “Ze voelen zich hechter dan ooit”, klinkt het in hun entourage.