Harry en Meghan
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan © WireImage

Miljoenendeals en een erfenis van prinses Diana: zoveel verdienden Harry en Meghan al sinds de Megxit

RoyaltyBegin 2020 kondigden Harry (36) en Meghan (39) aan dat ze financieel onafhankelijk wilden worden, en dus een stapje terug zouden zetten uit de Britse monarchie. Een jaar later zijn ze gesetteld in Californië, waar ze in een luxevilla - prijskaartje: meer dan 12 miljoen euro - tussen de grote sterren wonen. Maar waar halen ze precies het geld vandaan om dat alles te betalen? Van Netflix en Spotify tot een alles onthullende biografie: wij maken hun rekening. 

5 reacties

 • Fons Dewaele

  1 jaar geleden
  Jaja, gewoon werken kennen die 2 dus ook niet. Leven op laster van andersmans kap.
 • Nicolas Van Brussel

  1 jaar geleden
  Of hoe geld uit de lucht komt vallen voor rijkeluiskinderen... Niks , maar dan ook niks presteren, nul creativiteit maar toch een loon van 2 miljoen per jaar gewoon om je naam te mogen gebruiken.
 • peter jacobus

  1 jaar geleden
  Was ook haar bedoeling, en dien dwazen loopt er in
 • Karel Van der Merwe

  1 jaar geleden
  Erven en incashen op je beroemdheid, ik noem het niet 'verdienen'. Slechts Meghan verdient respect voor de enkele miljoenen die ze zelf verdiende voordat ze Harry leerde kennen.
 • Jean Jaques d’Ardennes

  1 jaar geleden
  Ik blijf het grappig vinden hoe we graag de rekening van een ander maken.
 1. Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklijke familie
  Royalty

  Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklij­ke familie

  De Britse prins William (40) en zijn vrouw Kate Middleton (40) hebben deze week voor het eerst een bezoek gebracht aan Wales sinds zij de titels prins en prinses van Wales dragen. Het koppel ging langs in de stad Swansea en op het eiland Anglesey, waar ze nog hebben gewoond. Tijdens het bezoek deed prinses Kate echter een uitspraak die de Britse pers niet beviel, waarna haar verweten werd dat ze het protocol brak en een ‘faux pas’ beging.