Mike Tindall en Zara Tindall
Volledig scherm
Mike Tindall en Zara Tindall © Getty Images

Mike Tindall vertelt in survivalreeks over hoe het is om in Buckingham Palace te verblijven: “Ik loop er rond in jeans”

RoyaltyMike Tindall (43), echtgenoot van Queen Elizabeths kleindochter Zara, is een deelnemer van het Britse survivalprogramma ‘I’m a Celebrity... Get Me Out of Here!’ Tijdens de meest recente aflevering, is te zien hoe Tindall met een medekandidaat zijn leven als royal bespreekt: “Ja, ik heb meermaals in Buckingham Palace gelogeerd.”

1 reactie

 • nicky vandee

  2 maanden geleden
  En dan, zo lopen de meeste venten rond
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. Van wereldleiders tot wetenschappers: koning Filip en koningin Mathilde ontmoeten invloedrijke personen tijdens WEF
  Royalty

  Van wereldlei­ders tot wetenschap­pers: koning Filip en koningin Mathilde ontmoeten invloedrij­ke personen tijdens WEF

  Koning Filip en koningin Mathilde vertoeven in het Zwitserse Davos, waar ze het Wereld Economisch forum (WEF) bijwonen. Dat is een jaarlijkse bijeenkomst van internationale politici, CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld, intellectuelen, journalisten en royals. Een ideale gelegenheid voor invloedrijke personen om elkaar te ontmoeten en wat bij te praten. En daar maakt ook ons vorstenpaar lustig gebruik van. Hieronder alvast een overzicht van hun meest opmerkelijke ontmoetingen.