Prins George
Volledig scherm
Prins George © AFP

“Mijn vader wordt ooit koning, dus pas maar op”: prins George waarschuwt zijn klasgenootjes

Royalty“Mijn vader wordt ooit koning, dus pas maar op”, waarschuwde de negenjarige prins George zijn klasgenootjes. Katie Nicholl beschreef het tafereel in haar boek ‘The New Royals’. De jongeman zou zich naar verluidt maar al te bewust zijn van zijn toekomstige koninklijke plichten. “Prins William en prinses Kate voeden hun kinderen op met het besef wie ze zijn en welke rol ze zullen erven.”

17 reacties

 • Mario Versavel

  2 maanden geleden
  Is nog een klein ventje hè . Waar ze nu al beginnen over te zagen
 • Annemarie Gerlo

  2 maanden geleden
  Ja jongens,zo commentaar, is de uitspraak van een kind. Dat gebeurt zoveel, kinderen waarvan vader of zo politieagent is doen dat ook,
 • imke de meester

  2 maanden geleden
  jongen krijgt al hoogheidswaanzin, hopelijk zullen zijn ouders vlug ingrijpen.
 • Patrick Peperboom

  2 maanden geleden
  Kinderpraat net zoals mijn vader is beenhouwer en heeft grote messen etc etc
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Amai, daar gaat zijn imago al….
 1. IN BEELD. Eerste staatsbezoek van Charles is succes, mede dankzij Kate en Camilla: “Groots vertoon van koninklijke glorie”
  Royalty
  4

  IN BEELD. Eerste staatsbe­zoek van Charles is succes, mede dankzij Kate en Camilla: “Groots vertoon van koninklij­ke glorie”

  De kop is eraf: Charles III (74) zette de deuren van het koninklijk paleis open voor zijn eerste staatsbezoek als koning van de Britten. Hij ontving de Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa en diens echtgenote voor een extravagant staatsbanket. Daar maakte hij indruk met een oprechte speech over het koloniaal verleden van het land, maar ook met zijn gevoel voor humor. Aan zijn zijde een glamoureuze koningin Camilla en een stralende prinses Kate, elk met hun eigen eerbetoon aan de overleden Queen Elizabeth.