BSRagency BSR Agency/EPA - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© BSRagency BSR Agency/EPA - Fotomontage HLN

‘Megxit’-spanningen bereiken nieuw hoogtepunt: “Queen is kapot van verdriet en wil prins Harry redden”

RoyaltyDe ‘breuk’ tussen prins Harry (35) en Meghan Markle (38) en de Britse monarchie staat nu echt voor de deur. Op 31 maart leggen de twee officieel hun koninklijke verplichtingen neer, waarna een overgangsperiode van twaalf maanden volgt. De ‘stap opzij’ van Harry en Meghan gaat gepaard met heel wat strubbelingen, en dat lijkt er in de nabije toekomst niet beter op te worden. Volgens koninklijke experten blijft de wrevel over het gebruik van het woord ‘royal’ én de enorme beveiligingskosten de kloof enkel groter maken.

41 reacties

 • Maria Scheuts

  2 jaar geleden
  Schaf heel dat profitariaat gewoon af.
 • Manuela Lespagnard

  2 jaar geleden
  Inderdaad, ik ben het eens: Royals behoren niet meer tot deze tijden. Na de Queen kunnen ze er voor mijn part mee ophouden. Ook in de rest van de landen waar ze nog een monarchie hebben. Die koningen en koniginnen weten toch niks van politiek af.
 • Elle Devee

  2 jaar geleden
  Er zijn er die nog altijd niet begrijpen wat het echte probleem is. Niet dat hij op eigen benen wil staan, maar in feite net dat hij dat niet wil en enkel doet alsof. Voordelen van de Royal zonder de verplichtingen. Als je A zegt moet je ook B zeggen.
 • Eric Van den Bergh

  2 jaar geleden
  Onwaarschijnlijk hoe hij gemanipuleerd wordt door markle.
 • Chrisje Van Staeyen

  2 jaar geleden
  Ze willen enkel de voordelen maar niet de minder leuke dingen. Het is ofwel Royal met alle voor- en nadelen ofwel gewone burger zoals alle gewone mensen. Ik vind dat ze het nogal hoog in hun bolleke hebben.