Meghan Markle
Volledig scherm
Meghan Markle © AP

Meghan was medewerking aan biografie ‘vergeten’

RoyaltyMeghan (40) en haar man prins Harry (37) hebben toch hun medewerking verleend aan de biografie ‘Finding Freedom’. De hertogin van Sussex, die eerder steevast bleef ontkennen dat dit het geval was, heeft woensdag in een schriftelijke verklaring in de rechtbank laten weten dat ze dat was ‘vergeten’. 

 1. Opvallende jurk en oorbellen van prinses Diana: Kate Middleton deelt unieke foto's op veertigste verjaardag
  Royalty
  19

  Opvallende jurk en oorbellen van prinses Diana: Kate Middleton deelt unieke foto's op veertigste verjaardag

  Kate Middleton, de vrouw van prins William, is vandaag 40 jaar geworden. Ter ere van haar verjaardag heeft de hertogin van Cambridge drie nieuwe foto’s van zichzelf gedeeld. De beelden zijn gemaakt door de veelgeprezen fotograaf Paolo Roversi. Hoewel een nieuwe voordeur normaal een mijlpaal is, lijkt het erop dat Kate het in kleine kring zal vieren vanwege het coronavirus.
 2. Prins Harry “kan niet terug naar Engeland” uit zorgen om veiligheid en dreigt met rechtszaak

  Prins Harry “kan niet terug naar Engeland” uit zorgen om veiligheid en dreigt met rechtszaak

  Prins Harry kan naar eigen zeggen “niet terugkeren naar Engeland" vanwege veiligheidsrisico's, en hij is bereid om actie te ondernemen om dat tegen te gaan. In een verklaring van zijn woordvoerder staat dat Harry, zijn vrouw Meghan en hun kinderen Archie en Lilibet, hun politie bescherming op kosten van de Britse overheid terugwillen. Uit rechtbankdocumenten blijkt dat de prins van plan is om juridische stappen te ondernemen tegen de regering over haar beslissing om die bescherming op te heffen.