VIA REUTERS
Volledig scherm
© VIA REUTERS

Meghan Markle vertelt over zelfmoordneigingen en ‘discussies’ over Archies huidskleur tijdens Oprah-interview

Royalty“Niemand zou dit mogen meemaken.” Prins Harry (36) en Meghan Markle (39) namen afgelopen nacht geen blad voor de mond tijdens hun spraakmakende interview met Oprah (67). De hertogin had het onder meer over racisme binnen Buckingham Palace - “Er waren gesprekken over hoe donker de huid van Archie zou zijn” - en het desastreuze effect op haar mentale gezondheid. “Ik heb zelfdoding overwogen, maar werd aan mijn lot overgelaten. Voor hulp ging ik naar één van Diana’s beste vriendinnen.” En de relatie met Harry’s familie? Die ligt momenteel in puin.

56 reacties

 • Leo Rombouts

  2 maanden geleden
  Hoeveel van ons belastinggeld gooit de VRT weg om deze rariteitenshow te mogen uitzenden?
 • marie-rose van der haeghen

  2 maanden geleden
  Het is de VRT onwaardig om dit sensatie verhaal uit te zenden .
 • Fawzi Andolsi

  2 maanden geleden
  Jaloezie vanaf de eerste dag van Meghan tav Kate en van Harry tav Williams omdat ze de troonopvolgers zijn na Charles. Ver moet je het echt niet zoeken.
 • Jean-Marie Gijsen

  2 maanden geleden
  Laat ze eens allemaal aan een normaal loon werken en in een gewoon huis wonen met één badkamer en drie slaapkamers. Eens zien of ze nog zo hoog van de toren blazen. Nu worden ze opgediend op onze kosten.
 • Chris Dupont

  2 maanden geleden
  Ik begrijp echt niet wat dat tweetal bezielt. Als land zou ik het tweetal gewoon negeren. Eigenlijk komen ze enkel in pers omwille van het feit dat Harry een prins is en doen niks anders dan de tak afkappen waarop ze zelf zitten en enige reden waarom ze in de belangstelling staan.
 1. Onze reporter over interview van Harry en Meghan: “Wondes helen gebeurt snotterend en morsig. Niet in een fotogeniek interview”
  PREMIUM
  Royalty

  Onze reporter over interview van Harry en Meghan: “Wondes helen gebeurt snotterend en morsig. Niet in een fotogeniek interview”

  “Zweeg je, of werd jou het zwijgen opgelegd?” Alleen een streepje dreigende filmmuziek ontbreekt nog, in de clipjes die ons warm en enthousiast moeten maken voor Harry en Meghan. Maar de beelden geven vooral een raar gevoel, vindt onze reporter Nadine Van Der Linden: “Elke wenkbrauw in dit Oprah-interview lijkt geregisseerd, elke snik zit allicht vlak voor het reclameblok.”
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"