Meghan Markle eerder dit jaar.
Volledig scherm
Meghan Markle eerder dit jaar. © Photo News

Meghan Markle teruggefloten na ‘leugens’: "Ik ben echt verbijsterd”

RoyaltyMeghan Markle (41) ligt opnieuw onder vuur. De vrouw van prins Harry (37) gaf een interview aan het Amerikaanse blad ‘The Cut’, waarin ze enkele opmerkelijke uitspraken deed. Zo beweerde ze dat een Zuid-Afrikaanse acteur haar had verteld dat er vanwege haar huwelijk met prins Harry “even hard op straat gefeest werd als toen Mandela vrijgelaten werd uit de gevangenis”. Maar volgens de acteur in kwestie heeft Markle dat verhaal verzonnen.

14 reacties

 • Gerda Haubourdyn

  5 maanden geleden
  Wat een afgang. En Harry staat er bij als een sukkelaar die niks in de pap te brokken heeft. Hij wou haar, hij heeft haar, leef verder en blijf weg van de media. Het zijn net zij die steeds de aandacht zoeken.
 • Albert de Lovendeghem

  5 maanden geleden
  Een mislukte acteur die 'denkt'dat het over hem gaat, een zoon die zijn beroemde vader denkt te moeten verdedigen en een vrouw, Meghan, die gewoon zegt dat ze voor haar succescarrière een gewoon leven leidde in een doorsnee familie. Dat haar huwelijk met een prins géén extra hoge financiële mogelijkheden meebracht is ook gewoon een feit. Dus waarom moet iedereen dan persé reageren? Laat dat koppel gewoon gerust, samen met hun kinderen.
 • Ben Detrez

  5 maanden geleden
  Hopelijk gaan Harry zijn ogen snel open. Ze heeft er al voor gezorgd dat hij in onmin leeft met zijn familie en brengt hem door haar interviews vol onwaarheden constant in verlegenheid.
 • FREDDY THEUNIS

  5 maanden geleden
  Wat een actrice is dat ? Komedie tot en met. Van een mug een olifant maken dat kan ze goed en haar man laten vervreemden van zijn familie !
 • Luciano van As

  5 maanden geleden
  Ik zie dat koppel toch niet lang samen blijven, zij zoekt teveel aandacht, hetgeen Harry juist wil vermijden!
 1. Prins Andrew wil Virginia Giuffre nu zélf aanklagen: “Hij heeft een oorlogskist van 10 miljoen verzameld”
  PREMIUM
  Royalty
  10

  Prins Andrew wil Virginia Giuffre nu zélf aanklagen: “Hij heeft een oorlogs­kist van 10 miljoen verzameld”

  De Britse prins Andrew (62) geeft niet op. Hij wist een pijnlijke rechtszaak te ontlopen door te schikken met Virginia Giuffre, de vrouw die hem beschuldigde van verkrachting. Maar net nu haar zwijgplicht op het punt staat te vervallen, gaat hij zelf in de aanval. Volgens insiders wil hij de vrouw nu zelf aanklagen, lijnrecht tegen het advies van zijn advocaten in. “Hij heeft een oorlogskist van 10 miljoen verzameld”, klinkt het. De vraag is: waar komt dat geld vandaan?
 2. Hoe prinses Kate haar kleerkast als wapen gebruikt: “Ze heeft het trucje van de Queen overgenomen”
  PREMIUM
  Royalty
  12

  Hoe prinses Kate haar kleerkast als wapen gebruikt: “Ze heeft het trucje van de Queen overgeno­men”

  Hetzelfde kapsel, dezelfde lippenstift, dezelfde koninklijke houding: al meer dan tien jaar is Catherine (41), prinses van Wales, een exacte kopie van zichzelf. En tegenwoordig ook eentje van... de overleden Queen. De twee royals hebben allebei een voorliefde voor de felste kleuren van de regenboog, maar die kiezen ze niet zomaar. Achter elke outfit zit een doordachte strategie, die veel verder gaat dan het strenge protocol. “Het gaat veel verder dan mode alleen: de stijl van Kate is haar belangrijkste wapen.”
 1. Gestreken veters en baden in Spa Reine: dit zijn de gekste grillen van de royals
  PREMIUM
  Royalty

  Gestreken veters en baden in Spa Reine: dit zijn de gekste grillen van de royals

  In de Argentijnse pers is een opvallend verhaal opgedoken over koningin Máxima. Jaren geleden, tijdens een vakantie in haar geboorteland, zou een chef-kok omwille van haar een uitbrander hebben gekregen. De Nederlandse vorstin had zin in empanadas, maar die waren helaas niet voorradig. Koningin Máxima zou dan ook “notoir kieskeurig” zijn, al verbleken haar eisen bij de bizarre grillen van andere royals. Van verboden wasmachines tot stoffelijke resten in je ziekbed: geniet mee van hun excentrieke fratsen.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 3. Frédéric is al 10 jaar dé kapper van koningin Mathilde: “Ik sta meestal al om 7 uur in het kasteel van Laken”
  PREMIUM
  Royalty
  6

  Frédéric is al 10 jaar dé kapper van koningin Mathilde: “Ik sta meestal al om 7 uur in het kasteel van Laken”

  “Ik stond te trillen op mijn benen toen Mathilde opstond van mijn kappersstoel.” Maar kijk: tien jaar na zijn vuurdoop draait Frédéric Van Espen (46) van kapsalon Didier et Rosalinde in Brussel nog haast blindelings de lokken van onze koningin in een indrukwekkende dot. Wij spraken met de ‘koninklijke kapper’, die verassend open vertelt over zijn werk voor onze koningin. Hoe gedraagt Mathilde zich als klant? En hoe verlopen hun ontmoetingen? “Soms zegt ze: ‘Ik zie al aan je gezicht wat je ervan vindt.’”