Meghan Markle
Volledig scherm
Meghan Markle © AFP

Meghan Markle schuift aan bij talkshow van Ellen DeGeneres voor nieuw interview

RoyaltyEllen DeGeneres (63) heeft donderdag niemand minder dan Meghan Markle (40) in haar talkshow te gast. Dat kondigt de Amerikaanse talkshowhost vandaag aan op Instagram.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Prins Harry bijzonder kwaad over verlies militaire titels: “Oorlog blijft aan je plakken, wie je ook bent”
  PREMIUM
  Royalty

  Prins Harry bijzonder kwaad over verlies militaire titels: “Oorlog blijft aan je plakken, wie je ook bent”

  Dit weekend is het weer Remembrance Sunday, de dag waarop de Britten alle gevallen soldaten erkennen. De Queen zal er ondanks haar slechte gezondheid bij zijn, maar net als vorig jaar is prins Harry (37) de opvallende afwezige. Sinds hij een stap terugzette uit het koningshuis werden hem vele privileges afgenomen, maar met één ding kan hij maar geen vrede nemen: hij mag zijn militaire titels niet meer gebruiken. Moest hij de viering bijwonen, mag hij dus ook zijn legeruniform niet dragen. Dat vindt hij een enorme belediging. “Harry is twéé keer gaan vechten in Afghanistan. Sinds zijn titels werden afgenomen, is hij - ironisch genoeg - pas echt op oorlogspad”, zegt een expert. De prins sprak zich bovendien ook zélf uit over zijn tien jaar legerdienst.