Meghan Markle
Volledig scherm
Meghan Markle © REUTERS

Meghan Markle schrijft Amerikaanse politici over ouderschapsverlof: “Wij waren volledig overweldigd door de geboorte van Lilibet”

RoyaltyHertogin Meghan Markle (40) is aan het lobbyen geslagen. De echtgenote van de Britse prins Harry (37) schreef een brief aan enkele Amerikaanse politici, waarin ze stelt dat betaald ouderschapsverlof een recht zou moeten zijn voor elke Amerikaanse burger. Dat is momenteel nog niet het geval in de VS. “Harry en ik waren overweldigd na de geboorte van onze dochter.” 

10 reacties

 • Peggie Van Audenhove

  2 maanden geleden
  Meghan Markle is ten eerste geen Britse royal of royal tout court. Ten tweede gaat het om een politiek issue in de USA en niet de UK waarmee ze zich zgz 'bemoeit'. Harry en Meghan worden gebashed in de media; alles wat ze doen wordt meteen neergehaald in de pers.
 • Marleen Dirix

  2 maanden geleden
  Goed van haar om een kwetsbaarheid aan te kaarten, en betaald ouderschapsverlof lijkt voor ons dan wel vanzelfsprekend maar dat is dus niet overal zo. Wat dit met schending van het koninklijke protocol te maken heeft snap ik niet, ze hebben geen titels, geen inkomens, zelfs geen rechten meer, dus uiteindelijk kan ze doen en zeggen wat ze wil. Wat voor de meesten toch wel altijd weer iets negatiefs zal oproepen
 • Joey Starr

  2 maanden geleden
  Mooi toch?
 • Jos Brems

  2 maanden geleden
  Zij kan blijkbaar niet leven zonder zich in de schijnwerpers te wurmen.
 • Elke Celis

  2 maanden geleden
  Maar ze is toch eigenlijk geen Britse royal meer?