Volledig scherm
© Fotomontage HLN

Meghan Markle schopt alweer tegen de schenen van Britse hof: “Buckingham Palace is in shock”

RoyaltyEr zou (alweer) onweer in de lucht hangen tussen de staf van Buckingham Palace en Meghan Markle (37), de hertogin van Sussex. Dat stelt Angela Levin, die gedurende een langere periode gesprekken met prins Harry (34) had en een biografie samenstelde over de man van Markle. Volgens de schrijfster moet Meghan steeds meer op haar tellen passen: “Haar riskant gedrag wordt als een fiasco aanzien.”

68 reacties

 • Maria Scheuts

  2 jaar geleden
  Oh ironie, als je weet dat de Queen haar eigen Philip niet de baas kon, want hij leefde zijn eigen leven, met alles erop en eraan. En al die maîtresses van de voorgangers van bobonne. Egocentrisch is Markle zeker, maar Diana en Kate en de rest zijn het evenzeer.
 • robrecht Peeters

  2 jaar geleden
  Vergeet niet dat niet William maar vooral Harry close was met zijn moeder en veel meer dan een buitenstaander hij weet hoe zijn moeder door het Hof en vooral zijn vader nu niet direct met veel respect bejegend werd. The Queen had bijvoorbeeld haar zoontje tot de orde had kunnen roepen inzake Camilla terwijl hij toch door deze buitenechtelijke relatie de monarchie in gevaar bracht. Meghan zou wel eens zijn weerwraak kunnen zijn.Harry kent iets van militaire tactiek en pokeren. Tit-for-tat.
 • Dominique Hermys

  2 jaar geleden
  Dat mens is jaloers op de jeugd.
 • Paul DHuyvetter

  2 jaar geleden
  Laat die mensen van de koningshuizen eens gewoon doen en werken zoals iedereen. Artikels over hoe de koningshuizen hun rijkdom opbouwden zouden wel eens interessanter kunnen zijn dan over nieuwe prinsjes. Hun fortuin, o.a. opgebouwd door diefstal en uitbuiting in de voormalige kolonies, kan best dienen voor reparatie (bijvoorbeeld in Congo) en het verkleinen van de historisch racistische kloof tussen arm en rijk met de bevolking in het zuiden.
 • Jean Paul Leyman

  2 jaar geleden
  Dat die oude taart maar is opstapt, gedaan met al die oude tradities
 1. Vier experten lichaamstaal analyseerden voor ons hét interview met Harry en Meghan: “Haar gemaskeerde glimlach is blijk van grote minachting”
  PREMIUM
  Royalty

  Experten lichaams­taal analyseren hét interview met Harry en Meghan: “Haar gemaskeer­de glimlach is blijk van grote minachting”

  Likken aan de lippen, een wenkbrauw of mondhoek die de hoogte in schiet en gefriemel aan de trouwring. Volgens sommige kijkers zaten de Britse prins Harry (35) en Meghan Markle (39) er behoorlijk ongemakkelijk bij, wanneer Oprah de camera’s liet draaien en hen onderwierp aan een spervuur van gevoelige vragen. Maar klopt dat ook echt? Wij lieten vier gekende experten in non-verbale communicatie het interview met de hertog en de hertogin analyseren. Een overzicht van alle details die hun lichaamstaal verklapte, tussen de gesproken regels door.
 1. Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektronica leeft
  Play
  Alloo

  Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektroni­ca leeft

 2. Wat als... je onenighstand plots voor je staat in 'Uit De Kleren'?
  Play
  Uit De Kleren

  Wat als... je onenigh­stand plots voor je staat in 'Uit De Kleren'?