Meghan Markle
Volledig scherm
Meghan Markle © AFP

Meghan Markle opvallende afwezige op verjaardagsfeest Obama: “Ze was erg teleurgesteld dat ze geen uitnodiging kreeg”

RoyaltyMeghan Markle (40) was niet aanwezig op het spetterende verjaardagsfeest van Barack Obama. De voormalige president vierde zondag zijn 60ste verjaardag en er waren veel bekende gasten van de partij. “Meghan had verwacht dat ze daarbij zou horen”, aldus royalty-biograaf Angela Levin. “Maar dat was niet zo.”

11 reacties

 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Ruziezoekers zijn nu eenmaal niet gewenst op een feest.Ook geen mensen die met hun vuile was te koop lopen.Dus zeer normaal..
 • maud hallett

  2 maanden geleden
  Ze heeft het enkel aan zichzelf te danken
 • Rolande Vogt

  2 maanden geleden
  De Obama's zijn familliemensen
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Ze heeft het overal verbrod met het interview bij Oprah ! Een hele monarchie door de mangel halen omdat ze haar zin er niet kreeg ze zou samen met Harry onder de grond moeten kruipen van schaamte!!
 • Joris Peeters

  2 maanden geleden
  Goed voor de nederigheid meiske. De Greenwichmerediaan loopt niet door uw navel!
 1. Klimaatexperten in de wolken met uitspraken prins William, William Shatner iets minder: "Hij snapt het niet”
  ROYALTY
  3

  Klimaatex­per­ten in de wolken met uitspraken prins William, William Shatner iets minder: "Hij snapt het niet”

  William Shatner (90), die deze week als oudste persoon ter wereld een ritje naar het heelal maakte, is het niet eens met de kritiek van de Britse prins William (39) op het ruimtetoerisme. Volgens de prins zou het beter zijn mochten “de grootste breinen” zich concentreren op het redden van de planeet. “Hij is een vriendelijke jongen, maar zit fout”, reageert Shatner. Klimaatexperten zijn wel grote fan van de uitspraken van de hertog.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Gewaagde privéfoto’s van feestende prinses Alexia zorgen voor ophef, koningshuis reageert ontstemd
  Royalty
  80

  Gewaagde privéfoto’s van feestende prinses Alexia zorgen voor ophef, konings­huis reageert ontstemd

  De Nederlandse prinses Alexia, dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, studeert momenteel aan het Atlantic College in Wales. De 16-jarige Alexia geniet er duidelijk volop van het studentenleven, dat blijkt uit een pikante foto die is opgedoken op sociale media. Het beeld zorgt voor ophef in Nederland, aangezien de strenge mediacode verbiedt dat privébeelden van minderjarige royals getoond worden. De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) heeft ondertussen gereageerd.