Meghan Markle
Volledig scherm
Meghan Markle © AFP

Meghan Markle oogst succes met podcast: in verschillende landen op nummer één

RoyaltyDinsdag lanceerde Meghan Markle (41) de eerste aflevering van haar podcast ‘Archetypes’. En dat hebben we geweten. Over de hele wereld was iedereen duidelijk benieuwd, want de podcast staat in meerdere landen op nummer één bij Spotify.

3 reacties

 • willy zachel

  5 maanden geleden
  Waanzin ! Maar maakt overduidelijk dat ze een actrice is !
 • Anne JACOBS

  5 maanden geleden
  't Zal nog een goeie worden!
 • patrick de bock

  5 maanden geleden
  Wilden die niet buiten de schijnwerpers gaan leven, als gewone mensen?
 1. PS-vicepremier Dermagne wil Belgische monarchie afschaffen en pleit voor een republiek
  209

  PS-vicepre­mier Dermagne wil Belgische monarchie afschaffen en pleit voor een republiek

  PS-vicepremier Pierre-Yves Dermagne wil de Belgische monarchie afschaffen. “Ik kan geen systeem goedkeuren dat ongelijkheid tussen burgers creëert”, zegt de federale minister in het tijdschrift ‘Wilfried’. Hij pleit voor een presidentieel systeem met een afwisseling tussen de taalgroepen voor de keuze van de president. De Franstalige socialisten zeggen de visie van Dermagne te kennen en er geen probleem mee te hebben dat hij die verkondigt, “zo lang hij maar duidelijk aangeeft dat het zijn persoonlijke mening is”. Dat heeft woordvoerder Tineke Sonck gezegd aan HLN.
 2. Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”
  PREMIUM
  Royalty

  Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”

  Afgelopen woensdag blies prinses Charlene van Monaco 45 kaarsjes uit. Een bijzondere gebeurtenis, maar de feestelijkheden werden op het laatste moment geannuleerd. Het zou dan ook opnieuw bergaf gaan met de prinses, die nu al twee jaar achtervolgd wordt door fysieke en mentale problemen. In die mate dat Charlenes ouders zelfs naar Monaco verhuisd zijn om voor haar te zorgen. De prinses zelf zou zich ‘als een bezetene’ op haar geloof hebben gestort. “Pater Penzo, de priester van het prinselijk paleis, is haar grootste vertrouweling geworden.”
 1. Negeren, stilzwijgen, de rug rechten: waarom prinses Amalia en haar ouders niet reageren op bodyshaming
  PREMIUM
  Royalty

  Negeren, stilzwij­gen, de rug rechten: waarom prinses Amalia en haar ouders niet reageren op bodysha­ming

  De Nederlandse prinses Amalia (19) zal niet reageren op de haatcommentaren over haar gewicht. Dat voorspellen de journalisten die haar volgen op haar eerste officiële werkreis op de Caraïben. Negeren, stilzwijgen, de rug rechten: Amalia weet wat te doen en deed dat in het verleden al. Het is dan ook lang niet de eerste keer dat Amalia het slachtoffer werd van bodyshaming, die soms wel erg ver gaat.
 2. “Binnen een jaartje of twee is hij miljardair”: dit exacte bedrag verdiende Harry dankzij zijn ‘oorlog’ tegen de royals
  PREMIUM
  Royalty
  21

  “Binnen een jaartje of twee is hij miljardair”: dit exacte bedrag verdiende Harry dankzij zijn ‘oorlog’ tegen de royals

  Een podcast. Een documentaire. Een boek. De Britse prins Harry (38) heeft de laatste maanden niet stilgezeten. Zijn verrassende en soms zelfs schokkende getuigenissen maakten hem echter niet populairder. De kans op verzoening met zijn familie lijkt ook verloren. Wat viel er dan écht te winnen? Het antwoord is simpel, volgens het Amerikaanse ‘Forbes’: héél veel geld. Zo zou de prins goed op weg zijn om een miljardenimperium uit te bouwen. “Het voorschot voor zijn boek alleen al bedroeg 18 miljoen euro.” Een volledig overzicht van al zijn inkomsten.
 3. Prins Harry en Meghan Markle moeten voor de rechter verschijnen na aanklacht van Samantha Markle
  ROYALTY

  Prins Harry en Meghan Markle moeten voor de rechter verschij­nen na aanklacht van Samantha Markle

  Ze hebben de meest intieme details van hun leven al besproken in de Netflixdocu ‘Harry & Meghan' en de memoires ‘Spare’. Maar nu zullen prins Harry (38) en zijn echtgenote Meghan Markle (41) nog meer moeten onthullen. Het koppel moet namelijk voor de rechter verschijnen, nadat Samantha Markle haar halfzus Meghan heeft aangeklaagd voor laster in het veelbesproken Oprah-interview.