Meghan Markle en prins Harry bij de geboorte van hun zoontje Archie
Volledig scherm
Meghan Markle en prins Harry bij de geboorte van hun zoontje Archie © AFP

Meghan Markle neemt nog meer afstand van het Britse koningshuis in de geboorteakte van Lilibet

RoyaltyDat de vete tussen de Britse koninklijke familie er nog lang niet op zit, hebben Harry (36) en Meghan (39) nogmaals bewezen. In de geboorteakte van Lilibet staat te lezen dat de ouders van het kleine meisje ‘Zijn Koninklijke Hoogheid De Hertog van Sussex’ en ‘Rachel Meghan Markle’ zijn. Meghans koninklijke titels zijn dus niet vermeld op het certificaat.

10 reacties

 • wim CLAES

  5 dagen geleden
  Euh, is dat niet het logische gevolg van het neerleggen van haar titel?
 • Severine Degreef

  6 dagen geleden
  De prins en de showgirl, de soap blijft duren. Moest Megan een man zijn geweest en Harry een vrouw, dan zou men moord en brand schreeuwen. Dan zou de afstand nemende partij als narcistisch en sociopathisch beschreven worden, die de partner probeert te vervreemden van de familie.
 • Diana De Wit

  7 dagen geleden
  Zoveel te beter! Allemaal show en niks anders! Helaas is Harry de enige die dit nog niet begrepen heeft!!!
 • Liliane Geldhof

  1 week geleden
  Wat voor een gedoe,ik kan begrijpen dat Meghan zich niet ècht goed voelde bij het stijve kille gedrag in Groot Brittannië en van die ganse entourage aan het hof.Logisch dat Harry haar wil beschermen na alles wat Diana allemaal alleen moest doorstaan.Charles was niet zo liefdevol en begripvol Wat ik wèl niet begrijp is dat dit koppel in de States alles krijgt wat ze nodig hebben.Ze wonen gratis in een villa van iemand.En waarom kan Harry niet gewoon werken in het leger en Meghan acteren
 • Matthias Reynaert

  1 week geleden
  Een echte actrice. Helaas is Harry er ingetrapt.