Meghan Markle en prins Harry bij de geboorte van hun zoontje Archie
Volledig scherm
Meghan Markle en prins Harry bij de geboorte van hun zoontje Archie © AFP

Meghan Markle neemt nog meer afstand van het Britse koningshuis in de geboorteakte van Lilibet

RoyaltyDat de vete tussen de Britse koninklijke familie er nog lang niet op zit, hebben Harry (36) en Meghan (39) nogmaals bewezen. In de geboorteakte van Lilibet staat te lezen dat de ouders van het kleine meisje ‘Zijn Koninklijke Hoogheid De Hertog van Sussex’ en ‘Rachel Meghan Markle’ zijn. Meghans koninklijke titels zijn dus niet vermeld op het certificaat.

10 reacties

 • wim CLAES

  1 jaar geleden
  Euh, is dat niet het logische gevolg van het neerleggen van haar titel?
 • Severine Degreef

  1 jaar geleden
  De prins en de showgirl, de soap blijft duren. Moest Megan een man zijn geweest en Harry een vrouw, dan zou men moord en brand schreeuwen. Dan zou de afstand nemende partij als narcistisch en sociopathisch beschreven worden, die de partner probeert te vervreemden van de familie.
 • Diana De Wit

  1 jaar geleden
  Zoveel te beter! Allemaal show en niks anders! Helaas is Harry de enige die dit nog niet begrepen heeft!!!
 • Layla Geldhof

  1 jaar geleden
  Wat voor een gedoe,ik kan begrijpen dat Meghan zich niet ècht goed voelde bij het stijve kille gedrag in Groot Brittannië en van die ganse entourage aan het hof.Logisch dat Harry haar wil beschermen na alles wat Diana allemaal alleen moest doorstaan.Charles was niet zo liefdevol en begripvol Wat ik wèl niet begrijp is dat dit koppel in de States alles krijgt wat ze nodig hebben.Ze wonen gratis in een villa van iemand.En waarom kan Harry niet gewoon werken in het leger en Meghan acteren
 • Brent Somers

  1 jaar geleden
  Een echte actrice. Helaas is Harry er ingetrapt.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. ‘Major eye candy’: het internet is onder de indruk van knappe medewerker van koning Charles
  Play
  Royalty
  1

  ‘Major eye candy’: het internet is onder de indruk van knappe medewerker van koning Charles

  Nu de Britse Charles koning is, omringt hij zich met een hele schare nieuwe medewerkers. Springt daarbij meteen in het oog: zijn ordonnansofficier. Majoor Johnny Thompson - een rijzige man die tot jolijt van velen al eens graag een kilt draagt - was vaak te zien tijdens de eerste dagen van het koningschap van Charles. Hij begeleidde premier Liz Truss bij haar eerste bezoek aan Charles na het overlijden van de koningin en hij stond dicht bij de koning toen die zijn verklaring tekende. Op TikTok tieren de filmpjes over Thompson dan ook welig. De man kreeg zelfs de bijnaam ‘Major eye candy’.