AP
Volledig scherm
© AP

Meghan Markle legt bloemen neer voor overleden kinderen van schietpartij

RoyaltyMeghan Markle (40) heeft donderdag een bezoek gebracht aan Uvalde, de stad in Texas waar dinsdag negentien kinderen en twee docenten werden doodgeschoten. De vrouw van prins Harry legde bloemen bij een herdenkingsplek.

10 reacties

 • Jan Deblaere

  4 weken geleden
  Waar is de aandacht voor al die andere mensen die stil staan bij dit drama ? Als Amerikaanse zou Madame de Hertogin zich beter eens afvragen waarom dit zo veel keer per jaar in de USA gebeurt en amper in de rest van de wereld ... ? Dat ze zich daar eens mee bezig houdt !
 • Gunther De bruyn

  1 maand geleden
  Meghan speelt weer stuk toneel. Is om gewoon in de belangstelling staan zodat ze weer geweldige contracten kan afsluiten.
 • Frieda De BECKER

  1 maand geleden
  Ik ben het helemaal met je eens Charlotte van Loo. Na al zijn uitspraken om toch maar in de media te geraken.
 • monique bolen

  1 maand geleden
  Madam voelt stilaan dat ze niet zo belangrijk is als ze zou willen en haar ware aard aan het licht komt met deze wil ze weer tonen hoe goed haar hart is maar zou het beter laten want stillaan weten velen hoe fake ze is.
 • Cyriel Claessens

  1 maand geleden
  Graag spelt ze iedereen de les over onze CO2 voetafdruk, maar 4500km vliegen (waarschijnlijk met een privejet) om 5 minuten in de belangstelling te staan is wel OK.