Meghan Markle
Volledig scherm
Meghan Markle © Belga

Meghan Markle kreeg miskraam deze zomer: “Terwijl ik mijn eerste kindje vasthield, besefte ik dat ik mijn tweede aan het verliezen was”

RoyaltyMeghan Markle (39) heeft afgelopen zomer een miskraam gehad. Dat maakte ze bekend in een opiniestuk dat ze voor de New York Times schreef. De hertogin van Sussex beschrijft het als ‘een bijna ondraaglijk verdriet’ en roept iedereen op om wat vaker aan zijn medemens te vragen hoe het met hen gaat.

2 reacties

 • vangeel guido

  2 maanden geleden
  Ja dit komt goed en ze is niet de enigste.Veel sterkte aan iereen die een kind verliest.
 • Lianne Namou

  2 maanden geleden
  Heel veel sterkte en moed komt wel goe d maar heeft tijd nodig
 1. Nieuw Epstein-dossier legt de leugens van de Britse prins bloot: “Andrew stelde vakantie met Fergie en hun dochters uit voor een trip naar ‘pedo-eiland’”
  PREMIUM
  Royalty

  Nieuw Ep­stein-dos­sier legt de leugens van de Britse prins bloot: “Andrew stelde vakantie met Fergie en hun dochters uit voor een trip naar ‘pe­do-ei­land’”

  Prins Andrew (60) loog toen hij ontkende bij Jeffrey Epstein te hebben gelogeerd, verruilde een gezinsvakantie voor een verblijf op ‘orgie-eiland’, en prinses Beatrice staaft het alibi niet waarmee haar vader ontkracht dat hij met een minderjarig meisje sliep. Een uitgebreid nieuw dossier doorprikt verder het relaas van de zoon van de Queen over zijn relatie met de veroordeelde pedofiel.
 1. Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"
  Play

  Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"

 2. Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"
  Play
  Missie Callcenter

  Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"