Reporters/RV - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Reporters/RV - Fotomontage HLN

Meghan Markle heeft niet gereageerd op verjaardagscadeau van haar vader

RoyaltyEen bos bloemen gaat de moeilijke relatie tussen Meghan Markle (40) en haar vader Thomas Markle (77) duidelijk niet verbeteren. De vader van de hertogin van Sussex beweert dat hij zijn dochter een boeket rozen gestuurd heeft voor haar verjaardag, maar dat Meghan zich tot nu toe nog niet bedankt heeft voor het gebaar.

4 reacties

 • Janna Friese

  2 maanden geleden
  Dat de vader van Meghan eerder iets heeft uitgelekt aan de pers, dat is niet OK, maar het is en blijft haar vader, en hij wilt graag weer contact met haar. Zij had minstens voor haar bloemencadeau een dank je wel kunnen berichten, maar zij is een koppige dame! Op die manier stoot ze vele mensen (ook het Brits Koningshuis) af, en dat is ook niet OK!! Heeft ze dan nooit van het woord vredelievend zijn gehoord??
 • bernard vermeulen

  2 maanden geleden
  Oordelen over andere gezinssituaties is gemakkelijk, eerst je eigen situatie bekijken vooraleer te oordelen aub, er is overal wel iets en we leven maar 1 keer laten we iedereen zijn vrijheid en het beste maken van deze wereld.
 • Patrick Rasschaert

  2 maanden geleden
  Eerst jaren met bagger gooien, nadien dreigen met een proces voor bezoekrecht voor de kleinkinderen en nadien voor de verjaardag een bos rozen opsturen. Je zou voor minder niet reageren.
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Hier kan ik haar zeker geen ongelijk geven, de man heeft genoeg bagger in haar richting gegooid om dit te verdienen.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?