EPA
Volledig scherm
© EPA

Meghan Markle gaf Queen de slappe lach met haar kerstcadeau

RoyaltyMeghan en Harry zijn nog maar pas verloofd, maar de actrice mocht wel al kerst vieren met haar wereldberoemde schoonfamilie. Het moet zenuwslopend zijn om cadeautjes te kopen voor de Queen of England, maar de actrice bracht het er naar verluidt goed vanaf. Zeer goed zelfs.

6 reacties

 • Geert Van de Moortele

  5 jaar geleden
  Hopelijk krijgen ze géén flopdrol van de Queen, die bekend staat voor haar exquisite sensce of humour na haar ochtend whiskey.
 • x x

  5 jaar geleden
  Succes! Die Harry is echt nen toffe pee en hij heeft een prachtig vrouwke.
 • Leo Vandevoorde

  5 jaar geleden
  Ik kan er niet over wat een knappe dame dat is. Ik vind ze veel mooier dan Kate Middelton, de echtgenote van prins William.
 • paul lemmens

  5 jaar geleden
  van tweede keus gesproken
 • raf janssens

  5 jaar geleden
  langs hier ook succes aan het koppel .een boost voor het konings huis en een nieuwe wind die er hopelijk gaat waaien.
 1. “Hij ‘vergat’ diefstal van 500.000 euro te melden”: waarom bezoeken Filip en Mathilde controversiële Zuid-Afrikaanse president?
  PREMIUM
  Royalty

  “Hij ‘vergat’ diefstal van 500.000 euro te melden”: waarom bezoeken Filip en Mathilde controver­siële Zuid-Afrikaanse president?

  Koning Filip (62) en koningin Mathilde (50) zijn in Zuid-Afrika aangekomen voor een staatsbezoek op uitnodiging van president Cyril Ramaphosa (70). Een van de rijkste Afrikanen, maar ook een bijzonder controversieel figuur. Uitgerekend nu eisen burgers zijn ontslag wegens wanbeleid en corruptie, en het protest wordt extra aangewakkerd door de komst van ons vorstenpaar. Waarom bezoeken ze een land in oproer? Royalty-expert Wim Dehandschutter, die meereist met onze koning, licht toe. “Een afgelasting is nooit een optie geweest.”
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.