Meghan Markle
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle © AFP

Meghan Markle for president? De gevallen hertogin beraamt politieke plannen: “Maar het is te hoog gegrepen”

RoyaltyMeghan Markle (39) stapte nog niet zo lang geleden uit de Britse monarchie omdat ze de druk te groot vond, maar nu heeft ze volgens de Amerikaanse pers nog veel ambitieuzere plannen. De hertogin van Sussex zou haar zinnen gezet hebben op een job als volksvertegenwoordiger, in het Witte Huis als het even kan. “Meghan wil de politiek in”, klinkt het. “En achter de schermen wordt daar al volop werk van gemaakt met een aantal machtige mensen.”

16 reacties

 • Léon-Bernard Giot

  4 weken geleden
  Democratie = vrije verkiezing voor elke verkiesbare functie en dus zonder voorwaarden . . . Wie voorwaarden wil invoeren is tegen democratie. Bij ons moet je zelfs niet verkozen worden om minister of kardinaal te worden !
 • Jozef Van Mellaert

  4 weken geleden
  De wijsheid van de 16e eeuw, Joost van den Vondel " De wereld is een schouwtoneel, elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel "
 • Daniel Van Styvendael

  1 maand geleden
  Toch niet nog eens een Trump aan de macht,dat kan US niet aan...
 • Didi Bellens

  1 maand geleden
  De vrouwelijke Trump zeker. Laat me niet lachen, wie denkt die wel dat ze is. Maar ja ze kan iedereen overtreffen want ze is een actrice en wel een hele goeie zou ik zeggen als je dit allemaal ziet en hoort. Maar ja Amerikanen zien ook niet verder dan hun neus. Ze mogen ze hebben van mij hoor.
 • Elle Devee

  1 maand geleden
  Ik zie haar nog in haar opzet slagen. Die Amerikanen vallen allemaal in zwijm en onverholen adoratie als ze ook maar iets van Royalty vermoeden.