Harry en Meghan op hun - wel degelijk officiële - trouwdag.
Volledig scherm
Harry en Meghan op hun - wel degelijk officiële - trouwdag. © AFP

Meghan en Harry geven toe: “We zijn niet officieel getrouwd in onze achtertuin”

RoyaltyGroot-Britannië staat in rep en roer, want prins Harry (36) en Meghan Markle (39) hebben toegegeven dat hun huwelijk wel degelijk plaatsvond op hun publieke trouwdag. In hun interview met Oprah Winfrey (67) lieten ze nochtans uitschijnen dat ze al drie dagen eerder in het huwelijksbootje waren gestapt. 

13 reacties

 • Monique Forret

  1 jaar geleden
  Gelogen zoals de rest zeker ? Die dame heeft geen Koninklijke houding. Hoe zou het ook kunnen met haar voorgeschiedenis. Op een dag komt ook Harry hierachter. Gelukkig voor haar heeft ze haar toekomst verzekerd met twee kinderen.
 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Is waarschijnlijk slechts 1 van de vele leugens in dat interview. Oprah is toch wel de koningin van de controverse en sensatie. Al wat in dat interview gezegd is dient met een groot pak zout gewogen te worden
 • imke de meester

  1 jaar geleden
  waarom hebben ze daarover gelogen ? Bracht hun dat iets op ? Gans dat interview kan 1 leugen zijn maar dat hebben ze zelf gezocht. Natuurlijk heeft de kerk zich dadelijk gemoeid na die uitspraak.
 • freddy cardoen

  1 jaar geleden
  Dat moet je je afvragen wat er nog klopt van de rest van het interview ,. Dat hangt waarschijnlijk met leugens aan elkaar .
 • Sonia Smets

  1 jaar geleden
  Dat is geen misleidende informatie, dat zijn leugens, net als de rest van haar slachtofferverhaal meer leugens & verzinsels zijn dan waarheid & feiten.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.