Harry en Meghan op hun - wel degelijk officiële - trouwdag.
Volledig scherm
Harry en Meghan op hun - wel degelijk officiële - trouwdag. © AFP

Meghan en Harry geven toe: “We zijn niet officieel getrouwd in onze achtertuin”

RoyaltyGroot-Britannië staat in rep en roer, want prins Harry (36) en Meghan Markle (39) hebben toegegeven dat hun huwelijk wel degelijk plaatsvond op hun publieke trouwdag. In hun interview met Oprah Winfrey (67) lieten ze nochtans uitschijnen dat ze al drie dagen eerder in het huwelijksbootje waren gestapt. 

13 reacties

 • Monique Forret

  4 weken geleden
  Gelogen zoals de rest zeker ? Die dame heeft geen Koninklijke houding. Hoe zou het ook kunnen met haar voorgeschiedenis. Op een dag komt ook Harry hierachter. Gelukkig voor haar heeft ze haar toekomst verzekerd met twee kinderen.
 • Elle Devee

  1 maand geleden
  Is waarschijnlijk slechts 1 van de vele leugens in dat interview. Oprah is toch wel de koningin van de controverse en sensatie. Al wat in dat interview gezegd is dient met een groot pak zout gewogen te worden
 • imke de meester

  1 maand geleden
  waarom hebben ze daarover gelogen ? Bracht hun dat iets op ? Gans dat interview kan 1 leugen zijn maar dat hebben ze zelf gezocht. Natuurlijk heeft de kerk zich dadelijk gemoeid na die uitspraak.
 • freddy cardoen

  1 maand geleden
  Dat moet je je afvragen wat er nog klopt van de rest van het interview ,. Dat hangt waarschijnlijk met leugens aan elkaar .
 • Sonia Smets

  1 maand geleden
  Dat is geen misleidende informatie, dat zijn leugens, net als de rest van haar slachtofferverhaal meer leugens & verzinsels zijn dan waarheid & feiten.
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand