Meet the Markles
Volledig scherm
PREMIUM
Meet the Markles © HLN

‘Meet the Markles’: dit zijn de opvallende familieleden van Meghan, die elk hun eigen vete hebben met de hertogin

RoyaltyEr is al heel wat inkt over hen gevloeid, en jammer genoeg voor hen niet altijd op de meest positieve manier. Je vindt ze in valse paparazzifoto’s, schokkende talkshows en zelfs in het Australische ‘Big Brother’-huis. Hun beroemdste familielid, Meghan Markle (40), wil echter niets meer van hen weten. Dat zetten ze haar betaald door hun gal te spuwen in de media. Maar wie zijn die opvallende naasten van de hertogin van Sussex eigenlijk écht? Wij lichten de hele familie door: It’s time to meet the Markles. 

3 reacties

 • annita schoups

  4 maanden geleden
  Laat die Megan en Harry toch gerust . Of gaat het erom om alles kapot te maken. Ze zijn een gelukkig gezinnetje, maak het AUB niet kapot iedereen heeft recht om gelukkig te zijn
 • HUBERT VANHOVE

  4 maanden geleden
  Het lijkt er eerder op dat haar famillieleden met dollartekens inplaats van ogen hebben
 • Fanny Konings

  4 maanden geleden
  Ze is waarschijnlijk beschaamd in haar familie
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.