Mahra Al Maktoum is de favoriete dochter van de emir, maar hoe komt dat?
Volledig scherm
PREMIUM
Mahra Al Maktoum is de favoriete dochter van de emir, maar hoe komt dat? © Instagram @shkmahra_mrm

Meedogenloze regels, behalve voor haar: wie is prinses Mahra van Dubai, favoriete dochter van de emir?

RoyaltyHij heeft meer dan 30 kinderen bij zes vrouwen, maar er kan slechts één zijn grote favorietje zijn. Prinses Mahra, de 28-jarige dochter van emir Mohammed bin Rashid al-Maktoum (73) van Dubai, heeft veel vrijheid, kreeg toegang tot een immens fortuin en hoeft zich als enige royal niets aan te trekken van de strikte islamitische regels. Waarom staat de emir haar zoveel toe, terwijl zijn andere dochters en vrouwen vaak op gruwelijke wijze behandeld worden?

9 reacties

 • Jean Pierre Decort

  2 maanden geleden
  En aan ons komt men ons vertellen dat misdaad niet loont. Dit telt dus enkel voor de modale burger, niet voor zij die ons dat wijs willen maken.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Christine Raes : heel juist verwoord ! De nagel op de kop 👍 Gewoon schandalig ...
 • Christine Raes

  2 maanden geleden
  En de Westerse wereld maar vingerwijzen naar de rest van de wereld, maar ondertussen keuren ze dit alles oogluikend goed. Een schijnheiliger wereld dan de Westerse bestaat er niet, toch wat de politiek en de hoger kringen betreft.
 • Mireille Vergauwen

  2 maanden geleden
  Alleen het “gewone” volk moet mensenrechten toepassen. Diegenen die aan de macht zijn praten erover en doen weinig of niets!
 • Stroobants Alexander

  2 maanden geleden
  Als die Emir in Europa op bezoek komt word hij met de grootste eer ontvangen. Dan kan ook niet dan ben je geen haar beter.
 1. Hij kalmeert z’n dochters met injecties en laat pistolen achter op kussens: zo regeert de omstreden emir van Dubai
  PREMIUM
  Royalty

  Hij kalmeert z’n dochters met injecties en laat pistolen achter op kussens: zo regeert de omstreden emir van Dubai

  De telefoonnummers van prinses Latifa (35) en prinses Haya (47), de dochter en ex-vrouw van de emir van Dubai, zijn opgedoken op de lijst van spionagesoftware Pegasus. Dat meldt The Washington Post. Na onderzoek blijkt dat de telefoons van beide prinsessen allicht gehackt werden, al ging de heerser van Dubai nog veel verder dan dat. Juridische documenten, getuigenissen en onderschepte berichten leggen de ‘barbaarse praktijken’ van de sjeik en zijn kompanen bloot: “Ik ben betrapt door mijn vader”, schreef zijn dochter in een noodkreet. “Sindsdien zit ik opgesloten en zag ik niemand meer.”
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.