Prins Andrew
Volledig scherm
Prins Andrew © EPA

Masseuse van prins Andrew klapt uit de biecht: “Hij had het constant over seks, en hij probeerde mij aan te raken”

RoyaltyEmma Gruenbaum (50), voormalig massagetherapeut van prins Andrew (61), klapt uit de biecht over haar tijd met de Britse royal. Volgens haar was hij een zeer onbeschofte klant. “Hij probeerde me te knuffelen, en hij vroeg constant naar mijn seksleven.” 

11 reacties

 • marcel lion

  10 maanden geleden
  Waarom staan Trump en Clinton hier niet bij? Zij waren er ook ,nietwaar?
 • Corry Vermeer

  10 maanden geleden
  En toch heeft ze hem 6x gemasseerd.
 • Frederic Deraedt

  10 maanden geleden
  In de gevangenis gooien prins of niet iedereen gelyk voor de wet
 • Lode vleminckx

  10 maanden geleden
  Gaan er nog volgen die geld ruiken.
 • Evelyne Dewulf

  10 maanden geleden
  Intermenselijk gedrag is grotendeels afhankelijk van opvoeding. Waarom blijven ouders steeds weer uit beeld, koningin of niet? Dat zijn moeder hem blijft beschermen (in tegenstelling tot haar kleinkind!) Zegt heel veel...
 1. IN BEELD. Eerste staatsbezoek van Charles is succes, mede dankzij Kate en Camilla: “Groots vertoon van koninklijke glorie”
  Royalty
  4

  IN BEELD. Eerste staatsbe­zoek van Charles is succes, mede dankzij Kate en Camilla: “Groots vertoon van koninklij­ke glorie”

  De kop is eraf: Charles III (74) zette de deuren van het koninklijk paleis open voor zijn eerste staatsbezoek als koning van de Britten. Hij ontving de Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa en diens echtgenote voor een extravagant staatsbanket. Daar maakte hij indruk met een oprechte speech over het koloniaal verleden van het land, maar ook met zijn gevoel voor humor. Aan zijn zijde een glamoureuze koningin Camilla en een stralende prinses Kate, elk met hun eigen eerbetoon aan de overleden Queen Elizabeth.
 2. Koning Filip (met opvallende tatoeage) steelt de show in promofilmpje Rode Duivels: “Hij heeft zich érg geamuseerd”
  Play
  Royalty
  85

  Koning Filip (met opvallende tatoeage) steelt de show in promofilm­pje Rode Duivels: “Hij heeft zich érg geamuseerd”

  “Ik weet waarom u hier bent. Het is deviltime!” Niet meteen de woorden die je uit de mond van koning Filip (62) verwacht, maar kijk. Onze vorst schittert aan de zijde van voetbalcoach Roberto Martínez (49) in een nieuwe video van het koninklijk paleis. Daarin is te zien hoe de koning de Rode Duivels aanmoedigt. “De koning wilde de Rode Duivels op een leuke manier uitwuiven en moed inspreken”, zegt Lore Vandoorne, woordvoerder van het koninklijk paleis.